Södra Älvsborgs Sjukhus, VO medicin, Medicinavdelning

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp SÄS nya medicinavdelning och utveckla framtidens moderna vårdavdelning. Var med och påverka och skapa nya arbetssätt och nya tekniska lösningar. 

Om vår lediga tjänst
Medicinavdelningen består främst av två specialiteter men vi har också ett ansvar för allmän internmedicin. Vi arbetar i team tillsammans med undersköterskor, läkare och farmaceut.

På avdelningen utreder, vårdar och behandlar vi patienter med lungsjukdomar t.ex. lungfibros, KOL, lungcancer, pneumothorax, samt patienter med njursjukdomar. Vi samarbetar med öppenvårdsmottagningar där inlagda patienter ofta följs upp efter vårdtiden på avdelning.

Patienterna har ofta komplexa vårdbehov och som sjuksköterska får du hos oss möjlighet att utveckla dig och din kompetens inom flera medicinska specialistområden.

Arbetstid
Din arbetstid innefattar dygnets alla timmar och tjänstgöring 2 helger av 5. Vill du enbart arbeta natt finns möjlighet för diskussion.

Trygg start, detta får du:

  • Trygg och säker introduktion tillsammans med vår seniora sjuksköterska anpassad efter dina behov och erfarenhet.
  • Ett omväxlande och roligt arbete med gott stöd av kollegor.
  • Kompetensutveckling, föreläsningar och utbildningar utifrån dina och verksamhetens behov.
  • Bli bäst när det gäller PD-dialys och pleuradrän! På vår enhet blir vi specialister i medicin, samt medicinteknisk omvårdnad.

Din profil
vi söker dig som har svensk sjuksköterskelegitimation och har erfarenhet i yrket. Som person är du driven, målmedveten, positiv, engagerad och har en tydlig vilja att arbeta teambaserat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Läser du sista terminen på sjuksköterskeprogrammet eller har mindre än fyra månaders yrkeserfarenhet hänvisas du att söka till våra introduktionsprogram. Läs mer om SÄS introduktionserbjudande till dig som nyexaminerad sjuksköterska här.

Välkommen att söka ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor! Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1998
Kontakt
  • Malin Axelsson, tf. vårdenhetschef, 033-6163243
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet, 033-6162192
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb