Närhälsan Norrmalm vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vill du vara med och bygga framtidens vårdcentral och utveckla nya arbetssätt där teamarbete står i centrum? Då är vi vårdcentralen för dig. Vi ligger just nu i startgroparna för att bygga ny vårdcentral med planerad inflyttning 2026/2027.

 Närhälsan Norrmalm vårdcentral är en växande vårdcentral belägen centralt i Skövde med ca 13 500 listade personer. På vårdcentralen arbetar drygt 50 medarbetare. Arbetsgruppen består av flera erfarna distriktsläkare, ST läkare  i allmän medicin, distriktssjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, medicinska sekreterare undersköterskor och ett team för psykisk hälsa med psykologer, kurator och psykiatrisköterska.

Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och att det är en god stämning på arbetsplatsen. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och att alla ska vara delaktiga i våra högt uppsatta mål som driver oss framåt. Vi är stolta över verksamheten och hoppas att tillsammans med dig få fortsätta forma framtidens vård 

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1836
Kontakt
  • Carina Wallin, vårdcentralchef , 070-5771874
Facklig företrädare
  • Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet , 070-2905296
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb