Västra Götalandsregionen, Västfastigheter drift


Västfastigheter drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård. 

Vi söker nu en drifttekniker till vår enhet med placering i Göteborg!

Arbetsbeskrivning

Som drifttekniker har du ett spännande uppdrag med varierande arbetsuppgifter. Du kommer huvudsakligen att ta hand om sjukhusets sängar och rullande material, men även sop- och tvätthanteringssystemet, komprimatorer, sopkaruseller, nedkast och kärlvändare. Rollen utgår från Sahlgrenska sjukhuset, men arbete förekommer på alla våra sjukhustomter i Göteborg. 

I din roll kommer du att främst att arbeta med reparationer och underhåll, men även med driftoptimering samt genomförande av förändringar och förbättringar i elektriska och mekaniska delar. I arbetet ingår även felsökning och åtgärder i material/anläggningar samt att vid akuta driftstopp snabbt hitta fungerande lösningar. 

Resor ingår i tjänsten, där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafiken vid resor. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning med påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom verkstad, el, drift- och underhåll eller fastighetsdrift, alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet. Du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. 

Du har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt, och du har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med såväl som kunder som kollegor. Du är social och är bekväm med att arbeta självständigt såväl som i team, och har ett lösningsorienterat förhållningssätt och tar gärna initiativ till förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du trivs och har förståelse för att arbeta i en stor organisation, samt innehar B-körkort.

Har du intresse av elektriska och mekaniska styrningar är detta meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av arbete med anläggningar för sophantering eller liknande.

Rekryteringsprocessen

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 april. 

Vårt erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1787
Kontakt
  • Thérése Horak Sjösten, Driftchef, 0700-206669
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb