Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, An/Op/Iva Mölndal, Operation 4

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Just nu söker vi dig, intensivvårdssjuksköterska/allmänsjuksköterska, till pre - post op som har ett intresse för denna verksamhet. Verksamheten är bred och omväxlande, allt från dagkirurgi till nationell högspecialiserad sjukvård, inom ledproteskirurgi, artroskopi, mikrokirurgi med mera. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige och vi opererar alla åldrar, barn som vuxna

Verksamheten bedrivs måndag till fredag på dagtid. Vi vill tillsammans utveckla nya arbetssätt i en hållbar arbetsmiljö. Operation 4, har 3 operationssalar, 2 elektiva operationssalar och en akut operationssal.

Vårt erbjudande

Som en av oss får du nu möjlighet att följa vårdkedjan och få variation i arbetsuppgifterna. Du kommer att ha din huvudanställning på operation 4. Möjlighet till kombitjänst finns på kliniken, som innebär att man roterar mellan olika enheter. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt från dagkirurgi till avancerad rikssjukvård. Arbetet är självständigt och med mycket ansvar. Som Intensivvårdssjuksköterska/Allmänsjuksköterska pre-post op kommer du att ha en placering på vårt pre/post op. Det kommer att finnas möjligheter till utveckling inom enheten.

Om dig

För att söka tjänsten ska du ha en tillvidareanställning i VGR med nuvarande placering på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. 

Du är legitimerad intensivvårdssjuksköterska/allmän sjukskösterska. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad, förändringsbenägen och kreativ. Du uppskattar flexibilitet och trivs med varierande arbetsuppgifter. I mötet med patienter och kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt. Erfarenhet av att jobba med IVA, pre-post op samt arbetsvana i Melior och Orbit är meriterande för tjänsten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240301
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/738
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Linda Bergstrand, 031-3431314
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Jenny Almung, 031-3431326
Publicerat 2024-02-08
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb