Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av sjukhusvård? Söker du en trygg anställning med olika avdelningar som arbetsplats?

Just nu söker vi fler sjuksköterskor för fastanställning inom somatisk eller psykiatrisk vård till Sahlgrenska Universitetssjukhuset!

Varför sjuksköterska hos Bemanningsservice?

Hos Bemanningsservice blir du del av Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna bemanningsorganisation som erbjuder dig möjlighet till både bredd och variation.  

Vårt uppdrag, liksom ditt uppdrag som medarbetare hos oss, är att täcka upp enskilda arbetspass vid akut korttidsfrånvaro ute på sjukhusen där behovet är som störst. Till exempel vid sjukdom eller vård av barn i personalgrupperna på avdelningarna. Våra medarbetare ambulerar på heltid mellan olika vårdavdelningar och mottagningar på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Närakuten, Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården rättspsykiatri (för dig som jobbar inom psykiatrin).

Vid anställningsstart sätter din närmaste chef upp en introduktionsplan tillsammans med dig som baseras på var behovet är störst i verksamheten, kombinerat med din tidigare arbetserfarenhet och ditt intresse.

Är Bemanningsservice arbetsgivaren för dig?

Våra medarbetare fyller en betydande roll i att förvandla frånvaro till närvaro ute på sjukhusen. Tjänsten är förlagd till dag- och kvällsarbete på heltid 100%. Du planerar ditt eget arbetsschema via din digitala kalender i bokningssystemet Time Care Pool enligt gällande arbetstidsregler och inom ramen för våra schemarutiner. Arbetet ute på avdelningarna är självständigt och varierande och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll och ditt självledarskap. För att trivas i rollen hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och lätt att anpassa dig till nya miljöer då du träffar olika arbetsgrupper och patientgrupper på avdelningarna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. På Bemanningsservice har vi en serviceadministration bestående av Bemanningskoordinatorer och HR-specialister som stöttar dig med bokning av arbetspass och frågor rörande din anställning.

Vi söker dig som är flexibel och får stimulans av ständigt lärande i en föränderlig arbetsmiljö, med fördel har du arbetserfarenhet från olika verksamheter på sjukhus. Är du också en hjälte utan cape som vill göra positiv skillnad för patienter varje dag? Välkommen med din ansökan redan idag! Vi kommer att göra löpande urval under ansökningsperioden.  

Välkommen med din ansökan redan idag!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/480
Kontakt
  • HR-specialist, Sandra Forså, 031-3432900
  • HR-specialist, Cajsa Odhner, 031-3432900
  • Ansvarig chef, Victoria Kron, victoria.kron@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 0722-074188
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-02-15

Tillbaka till lediga jobb