Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Nu har du möjlighet att söka sommarjobb som undersköterska och skötare på Skaraborgs Sjukhus och bidra till bästa möjliga vård för våra patienter.

Vi är redo, är du?

 

Om våra lediga tjänster

Hos oss på Skaraborgs Sjukhus får du chansen att uppleva hur arbetet på ett akutsjukhus fungerar. Vi har flera verksamheter och erbjuder dig möjlighet att önska enhet. Vi försöker i största möjliga mån tillgodose dina önskemål utifrån verksamhetens behov. Om du vill veta mer om vilka verksamheter vi har, kan du läsa mer HÄR.

Som undersköterska hos oss kommer du att vårda och behandla olika patientgrupper beroende på vilken enhet du anställs på. I ditt dagliga arbete kommer du arbeta nära patienten tillsammans med läkare och sjuksköterskor vid olika typer av undersökningar.

Som skötare hos oss kommer du arbeta med psykiatrisk omvårdnad nära patienten. Inom psykiatrin kommer du möta patienter som lider av olika typer av psykisk ohälsa. I ditt dagliga arbete ingår samtal, omvårdnad och dokumentation.

Som sommarvikarie på Skaraborgs Sjukhus så erbjuds du:

  • Introduktion och stöd i det dagliga arbetet
  • Ett meningsfullt, varierat och roligt arbete
  • Möjlighet att arbeta med specialistsjukvård
  • Möjlighet att skapa nya erfarenheter och knyta kontakter inför ditt framtida yrkesliv


Din profil

Vi söker dig som är utbildad eller är student enligt nedan:

  • undersköterska inom vård- och omsorg, alternativt att du blir klar med din utbildning senast i juni 2024
  • sjuksköterskestudent som avklarat minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet samt genomfört sjukhuspraktik senast juni 2024
  • läkarstudent som avklarat minst sex terminer på läkarprogrammet senast juni 2024

Har du läst akutsjukvård eller vana av att arbeta på sjukhus sedan tidigare så ser vi det som meriterande.

Ett sommarvikariat hos oss ställer krav på att du är ansvarstagande, har en god förmåga att samarbeta med alla yrkeskategorier och har ett fint bemötande mot patienter och deras anhöriga. För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att du förstår och kan kommunicera på svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Information om titeln undersköterska

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 

Du ansöker om beviset hos Socialstyrelsen. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med titeln assistent omvårdnad.

Läs mer här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)


Ansökan

För att vi ska kunna hantera din ansökan måste du skicka in betygshandlingar som styrker att du är behörig. Du som har bevis om undersköterska bifogar detta. Du bifogar dina handlingar via rekryteringssystemet.

Vid arbete inom barnmedicin eller psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfråga sköts av arbetsgivaren.

Rekrytering pågår löpande. Vår sommarperiod är juni, juli och augusti och start- och slutdatum för anställning kan variera. Vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt då vissa avdelningar börjar med introduktion tidig vår. Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Har du frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att ringa till oss! Tel. 0722 38 74 01.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 80
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/190
Kontakt
  • Catarina Salvi Jonsson, HR-konsult, 0722-387401
Facklig företrädare
  • Kommunal , 0500-478300
Publicerat 2024-01-12
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb