Södra Älvsborgs Sjukhus, VO bild och funktionsmedicin och medicinsk service

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Välkommen att bli en del av ett kompetent team som har stort patientfokus och hög servicenivå. Som nyanställd hos oss får du en ändamålsenlig introduktion och upplärning, både på den egna mottagningen och tillsammans med andra nyanställda på sjukhuset. Tillsammans tar vi fram en utvecklingsplan kopplad till dina behov och framtida utveckling inom ditt yrkesområde. Dina arbetsuppgifter kännetecknas av variation och bredd, och vi har en väl etablerad schemastruktur som är uppskattad av medarbetarna. Här i Borås blir du en del av en viktig kedja inom både akutsjukvården och den planerade vården. 

Om oss
Bild- och funktionsmedicin bedriver radiologi i Borås, Skene och Ulricehamn. I vårt verksamhetsområde ingår även ultraljud och nuklearmedicin. I vårt upptagningsområde finns ca 275 000 invånare och vi utför årligen 125 000 undersökningar inom CT, MR, intervention och konventionell röntgen, på både barn och vuxna. Av dessa genomförs ca 65 000 undersökningar akut inom timmar eller ett par dygn. Vi har moderna utrustningar som ger oss goda förutsättning för kvalitet och utveckling inom specialiteten radiologi. Inom enheten är vi drygt 100 medarbetare, varav ca 40 röntgensjuksköterskor, som med högt engagemang, noggrannhet och hjälpsamhet arbetar tillsammans i god gemenskap.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska/alternativt att du kommer att bli legitimerad senast januari 2024 och med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. God svenska i tal och skrift är ett krav. För att du ska trivas i rollen vill vi att du som person är engagerad, positiv samt tycker om ett varierat och ibland högt tempo. Vi vill också att du ska vara innovativ och bidra med kreativa lösningar och att du ser vikten av att samarbeta och dela med dig av din kompetens. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

Om du vill bli vår nya kollega i vårt värdefulla team så är du välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi kan komma att hålla urval och intervjuer löpande under ansökningsperioden så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vänligen bifoga din yrkeslegitimation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6018
Kontakt
  • Peter Dorbell, tf enhetschef , 070-5604025
Facklig företrädare
  • Marianne Selnaes, Vårdförbundet , 033-6164578
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb