Sjukhusen i väster, Öron- näsa- halsmottagning Frölunda specialistsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus ersätter Frölunda specialistsjukhus vid årsskiftet 2023/2024. Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. För att möjliggöra vård med hög kvalitet, med patienten i fokus, kommer Högsbo närsjukhus att vara ett så kallat smart sjukhus, där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd. På sjukhuset finns specialistcentrum och dagkirurgiska centrum samt operation, mottagning och resurser för bild- och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Beskrivning
Öron-näsa-hals-mottagningen bedriver mottagningsverksamhet, polikliniska operationer och dagkirurgiska operationer på centraloperation. Kliniken är rent elektiv och är öppen måndag-fredag. Ett nära samarbete med sjukhusets operations- och vård- övervakningsavdelning möjliggör ett effektivt omhändertagande av våra patienter.

Arbetsuppgifter
Vid Öron-näsa-halsmottagningen ingår du i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets, -och kunskapsutbyte. I arbetet ingår såväl öppenvårdsmottagning, dagkirurgiska operationer samt polikliniska operationer på mottagningen. Stora möjligheter finns att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens.

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom öron-näsa-halssjukdomar med bred klinisk erfarenhet inom området. Vi värdesätter intresse av teamarbete och verksamhetsutveckling. Särskild kunskap inom en subspecialitet till ÖNH ser vi som positivt.

Om dig
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, du är flexibel, är lyhörd och arbetar bra tillsammans som en del av ett team. Ett gott bemötande och serviceanda ser vi som viktigt i mötet med patienter/anhöriga men även i personalgruppen. Vi söker en medarbetare med ambition att utveckla vår kliniska verksamhet. Forskningsaktivitet är meriterande.

Villkor
Måndag-fredag. Vi tillämpar flexibel arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västra Frölunda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6015
Kontakt
  • Gunilla Andersson, vårdenhetschef, 0700-823547
  • Måns Eeg Olofsson, vårdenhetsöverläkare , 031-3425235
Facklig företrädare
  • Sofia Manousou, Västra Götalands läkarförening , sofia.manousou@vgregion.se
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-05

Tillbaka till lediga jobb