Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Är du en nyfiken person som vill arbeta med mycket varierande sjukdomsfaser? Här får du arbeta med både akut och planerad vård i ett sammansvetsat team med högt i tak och vi har verkligen roligt tillsammans. Välkommen till oss på neurologiavdelningen!

Om vår lediga tjänst
Nu söker vi dig sjuksköterska till vår neurologiavdelning. Här möter du patienter i olika åldersgrupper med neurologiska sjukdomar som ex MS, parkinson, ALS, hjärntumörer och epilepsi. Vi följer våra patienter i olika sjukdomsfaser och vården kan därför vara både akut, utredande, behandlande och palliativ. Många av sjukdomstillstånden är livslånga, och samtidigt finns en bred vårdpalett att använda. Viss del av vården är avancerad medicintekniskt, ex track och ventilator för patienter med ALS. För att möta den förändring som sker i samhället och i vården arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt.

Arbetet är fördelat på dag- och kvällspass samt att du kommer arbeta 4 helger under en schemaperiod som är 10 veckor. 

Om oss
Neurologienheten består av en neurologisk mottagning, dagvård samt slutenvård med 8 platser. På avdelningen är vi 25 sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer som arbetar i team runt patienten tillsammans med läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, kurator, logoped, och även har ett nära samarbete med andningsresursteamet. Vi bedriver både akut samt elektiv vård inom allmän neurologi. Vi drivs av att ge bästa möjliga omvårdnad och bemötande till våra patienter. Det finns gott om erfarenhet inom gruppen vilket gör att man får känna sig ny hos oss. Vi ställer upp för varandra!

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Läser du sista terminen på sjuksköterskeprogrammet eller har mindre än fyra månaders yrkeserfarenhet hänvisas du att söka till våra introduktionsprogram, läs mer om SÄS introduktionserbjudande till dig som nyexaminerad sjuksköterska här.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Bifoga kopia på yrkeslegitimation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5983
Kontakt
  • Malin Johansson, vårdenhetschef, 033-6163937
Facklig företrädare
  • Johanna Hillerström, Vårdförbundet , johanna.hillerstrom@vgregion.se
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tillbaka till lediga jobb