Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Nu har du som är utbildad medicinsk sekreterare till psykiatrimottagning personlighetssyndrom, en väl fungerande mottagning med varm och välkomnande stämning. Det är en mottagning där vi sätter patienten i fokus och där du som medarbetare inte behöver känna dig ensam. Vi gör vårt bästa för att finnas till för varandra och vet att framgång och kvalitet är något som vi skapar tillsammans. Vår vision är att vi ska erbjuda den bästa specialistpsykiatriska vården i Sverige och därför behöver vi just dig som är medicinsk sekreterare med intresse för psykiatrin.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • medicinsk dokumentation
 • inkommande telefonsamtal
 • patientklassifikation, diagnos- och KVÅ-registreringar
 • kassa- och remisshantering
 • mötesadministration
 • lokal IT-support
 • kvalitets- och uppföljningsregister
 • administrativt stöd åt vårdenhetschef samt övrig personal på enheten
 • LPT-dokumentation
 • att handleda studenter och att introducera nyanställda medarbetare.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag. Tjänsten är ett vikariat för tiden 231201-241130, med möjlighet till förlängning. 

Om oss
Psykiatrimottagning personlighetssyndrom bedriver specialiserad vård inom området personlighetssyndrom och självskada. Vi finns i psykiatrins kvarter, ingång 5 på sjukhusområdet.
På mottagningen arbetar skötare, sjuksköterskor, läkare, psykologer, socionomer, psykoterapeuter, sekreterare samt vårdenhetschef.

Din profil
Vi söker dig som har en YH-utbildning som medicinsk sekreterare alternativt om du har utbildning inom vårddokumentation från högskola. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, god datorvana och IT-kunskaper. Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande, med intresse och vilja att vara en del i verksamhetens vårdadministrativa stöd. Du tar egna initiativ, organiserar ditt arbete självständigt och har god förmåga att arbeta i team.

Övrigt
 Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga  utbildningsintyg.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-11-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5957
Kontakt
 • Lars-Magnus Hallsten, vårdenhetschef, 033-6163557
Facklig företrädare
 • Juanita Samuelsson, Vision, 033-6162032
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb