Södra Älvsborgs Sjukhus

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om verksamheten
Verksamhetsområdet är en sammanslagning av tidigare barnklinik och kvinnoklinik.
På kvinnokliniken arbetar vi med fokus på kvinnohälsa i livets alla skeenden. Vi arbetar med gynekologisk öppen- och slutenvård med akuta och elektiva operationer, tumörkirurgi och cytostatikabehandling. Kliniken har en stor gynekologisk mottagning med teamarbete inom bland annat infertilitet, dysplasi, endometrios, inkontinens och cancervård.

Vi har en bred obstetrisk verksamhet med drygt 3000 förlossningar per år, förlossning fr.o.m. vecka 28 och neonatalavdelning på sjukhuset. Specialistmödravården har ett nära samarbete med mödravården och mödrahälsovårdsöverläkare är knuten till kliniken.

Vi söker dig som vill vara chef för läkarna på kvinnosidan. Tjänsten är på 100 procent och som chef kommer du att ha personalansvar för ca 30 medarbetare som är i olika skeden av sin karriär. Möjligheten finns att kombinera tjänsten med klinisk tjänstgöring, forskning, eller något annat du brinner för och som gynnar verksamheten. Du är som chef klinikens ansikte utåt och kommer att ingå i VO ledningen. Du kommer att ha ett tätt samarbete med andra chefer och nyckelpersoner.

Södra Älvsborgs Sjukhus genomför nu ett större omställningsarbete med ökat fokus på utbildning innovation och forskning. Det kommer att finnas stora möjligheter för dig att delta i denna förändring och även få stöd i att utveckla dig som ledare.

Det vi söker hos dig som chef är en förmåga att leda tillsammans med dina anställda. Att kunna lyssna och ta in samt att du är tydlig i din kommunikation.

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker har erfarenhet av ledarskap eller chefskap. Du kan vara specialistläkare inom gynekologi eller obstetrik, läkare inom annan specialitet eller ha relevant högskolekompetens och gärna erfarenhet inom kvinnosjukvård och/eller obstetrik.

Intervjutillfälle
Välkommen med din ansökan!
Intervjuer är planerade till torsdag 26/10 e.m. och fredag 27/10 f.m.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5927
Kontakt
  • Erica Cedervret Nilsson, verksamhetschef , 033-6161706
Facklig företrädare
  • Anna-Maria Boëthius, Läkarförbundet , växel033-6161000
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb