Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

VGR vill bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare och vi ser nu över nya lösningar som främjar patienten, medarbetaren och arbetsgivaren. Genom kombitjänst på SÄS och Närhälsan Solhem får du vara med och skapa framtidens rehabiliteringskedja. Följ patienten från första besök, utredning, operation till rehabilitering. Ta del av kunskapsutbyten inom primärvård och specialistsjukvård, var med och sudda ut kanterna mellan vårdnivåer.

Om vår lediga tjänst
Vi vill tillsammans med dig skräddarsy ett jobb där du får möjlighet att följa patienten under många år; före och efter operationer, före och efter utredningar. Att tillsammans erbjuda en tjänst inom Närhälsan och SÄS tror vi främjar ett personcentrerat arbetssätt och utvecklar dig som fysioterapeut.

Beroende på din kunskap och ditt intresseområde vill vi tillsammans skapa en tjänst där vi gemensamt kan nyttja din kunskap och erbjuda vidareutveckling för dig som fysioterapeut.

Närheten mellan SÄS och Solhem är kort, du kommer kunna promenera mellan arbetsplatserna på endast 5 minuter. Fånga det bästa av två arbetsplatser, nyttja kompetensen i många kollegor och var med och skapa en ny roll inom VGR.

Vi har många stora gemensamma knytpunkter för patienterna, exempelvis neurologi, smärtrehab, ortopedi och cancer. Vad är du intresserad av att utveckla och utvecklas inom?

Om oss på Södra Älvsborgs Sjukhus
Uppdraget på Södra Älvsborgs Sjukhus är att erbjuda specialiserad teambaserad rehabilitering för patienten, den delen i vårdkedjan som måste ske på sjukhus med närhet till specialistkunskapen hos andra professioner.

Vi träffar patienter under korta vårdförlopp på avdelningar, primärbedömningar och uppföljningar inom öppenvården. Vi träffar också patienter som ligger inne på sjukhuset under längre tid, följer dem och rehabiliterar under hela vårdförloppet för att sedan slussa ut patienterna genom dagvård och överrapportering till annan vårdnivå. Genom att jobba tillsammans med rehabassistenter ökar möjligheten att jobba allt mer specialiserat och fokusera på att erbjuda patienten riktigt bra fysioterapi, hos de som behöver den mest.

Om oss på Närhälsan
Uppdraget på Närhälsan Solhem Rehabmottagning är att erbjuda bedömningar, behandlingar och träning på primärvårdsnivå, vilket innebär en stor bredd på arbetsuppgifter med patienter i alla åldrar. På Närhälsan Solhem har vi även team, så som idrottskademottagning, smärtmottagning och neurovårdteam. Vi träffar patienter både digitalt och fysiskt, vid behov kan vi också göra hembesök.

Din profil
Vi söker dig som:

  • Är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • Vill vara med och utveckla samverkan mellan olika vårdnivåer
  • Tycker att variation i uppdraget är positivt
  • Gillar att samarbeta med många olika kollegor
  • Vill vara med och utarbeta, utveckla och utvärdera arbetssättet kring kombitjänster
  • Utveckla det personcentrerade vårdförloppet

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5917
Kontakt
  • Josefin Axeland, enhetschef SÄS, 033-6161280
  • Mia Börjesson Olsson, enhetschef Närhälsan, 0722-049127
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna , 050-0478383,abdolghafour.vazae@vgregio
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-11-19

Tillbaka till lediga jobb