Sjukhusen i väster, Kirurgi- ortopedi- och urologimottagning, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus (tidigare Frölunda specialistsjukhus) och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Kirurg- och ortopedkliniken omfattar tre vårdavdelningar, en mottagning med kirurgi/ortopedi och urologi, en onkologimottagning och en gynekologisk mottagning. Kliniken handlägger akuta och planerade patienter i öppen- och slutenvård inom kirurgi, ortopedi och urologi. En betydande del av verksamheten är av akut karaktär. Vi är ca 250 anställda på kliniken och ca 32 anställda på mottagningen, där sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, dietist, stomisjuksköterskor, urologsjuksköterskor, operationskoordinatorer arbetar och medicinska sekreterare jobbar. Till mottagningen hör också onkologimottagningen, där onkologisk behandling ges.

Vid en anställning hos oss så erbjuder vi dig goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och ett brett utbud av olika friskvårdsaktiviteter samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som förkommer på mottagning, där du är delaktig i arbetet kring våra patienter. I arbetet på mottagningen ingår även MOP (mottagningsoperationer), telefonrådgivning, samt administrativa uppgifter. Vår mottagning omfattar kirurgisk, urologisk och ortopedisk öppenvård, där du samverkar med flera kompetenser, både inom och utanför verksamheten. På mottagningen arbetar vi i IT-system som Melior, ELVIS, Sesam och Orbit och Telia ACE

Kvalifikationer
Du skall vara legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av gipsning vid mottagningsarbete och /eller kontaktsjuksköterska. Vi ser gärna att du tidigare har någon erfarenhet inom ortopedisk, kirurgisk eller urologisk verksamhet. Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra människor, tar stort ansvar och trivs med att arbeta flexibelt, både självständigt och i grupp. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet där god social kompetens och förmåga att arbeta serviceinriktat är viktiga inslag för att trivas hos oss.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5913
Kontakt
  • Ewa Samuelsson, vårdenhetschef, 072–1614441
  • ewa.samuelsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0303–98844, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-20

Tillbaka till lediga jobb