Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 233 - CARE

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 233 är en avdelning med planerad fem-dygnsvård, är öppen måndag till fredag och som idag har 22 vårdplatser. Dessa vårdplatser är fördelade på ortopediska patienter och handkirurgiska patienter. I det ortopediska uppdraget ingår fotkirurgi, artroskopisk kirurgi i knä, fot och axel, barnortopedi, ryggkirurgi och osseointegrerad proteskirurgi. I det handkirurgiska uppdraget ingår förutom all handkirurgi även Centrum för Avancerad Rekonstruktion av Extremiteter (CARE).

På avdelning 233 behandlas och vårdas både barn och vuxna pre- och postoperativt. Vi bedriver både länssjukvård och rikssjukvård med högspecialiserade team. Det omfattar planerad kirurgi, dagvårdskirurgi och traumakirurgi efter akuta olycksfall inom handkirurgin. Vi har ett snabbt flöde med ofta relativt friska patienter. Under en dag får du möjlighet att träffa patienter från alla de olika specialiteterna. Det kräver lyhördhet och flexibilitet från hela teamet kring patienten. Vi arbetar i ett multiprofessionellt team bestående av undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Patientnära arbete och stöttning av patienternas förmåga vid exempelvis påklädning och personlig hygien. Nära samarbete med sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter när det gäller helhetssynen på patienterna. 

Vad erbjuder vi dig?

Arbetsglädje och att ha kul på arbetsplatsen är viktigt för oss på avdelning 233. Sök till oss om du vill få en utmanande och spännande arbetsplats med världens bästa personal.

Om dig

Du är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som undersköterska och det är önskvärt om du har erfarenhet inom ortopedi. 

Vi tror att du är trygg i dig själv och trivs med att ingå i ett team där arbetsglädje, ett gott samarbete och omtanke är viktigt. Eftersom flödet är stort och patientkategorierna är väldigt varierande kräver det att du är flexibel. När det uppkommer oplanerade situationer behöver du kunna anpassa dig efter det, fokusera på rätt saker och göra omprioriteringar i ditt arbete.

Vi kommer att intervjua under annonseringstiden så registrera gärna din ansökan redan idag. Har du några frågor är du självklart välkommen att höra av dig till oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, men möjlighet finns också för ett vikariat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5860
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Carl Lindahl, 0706-162316
Facklig företrädare
  • Kommunal, Karin Andersson, 0703-928862
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb