Folktandvården, Mölnlycke

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete, arbetsuppväxling och personlig utveckling är av största vikt. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi som klinikledning ser fram emot ett spännande och utvecklande 2023 där vi som arbetsgrupp ska arbeta oss samman och gemensamt nå FTV Mölnlyckes kontrakt. Våra värdegrunder så som samarbete, engagemang och glädje kommer vara viktiga för att vi ska kunna uppnå detta.

Vår vision är att ligga i framkant när det gäller teknik och kunskap inom odontologin som te x avtrycksscanner, kirurgi, fixturoperationer, digitala vårdmöten, distanskonsultationer, röntgen sensorer mm.

På kliniken som har 10 behandlingsrum, arbetar idag ca 27 duktiga medarbetare. Vi är 8 tandläkare, 4 hygienister, 3 receptionister, 8 tandsköterskor samt kringpersonal i form av tandvårdsassistenter, praktikanter mm. Vi arbetar med teamtandvård i arbetsmodell 7-19. Vi har ett stort patienttryck, med god tillströmning av nya patienter. Vi arbetar med uppsökeri samt sjukhem där vi har ett behandlingsrum. 

Vår klinik är centralt belägen i Mölnlycke och ligger cirka 1 mil utanför Göteborg i Härryda kommun med goda kommunikationer och fri parkering. From augusti 2023 kommer vi dessutom tillhöra zon A.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och serviceskänsla.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift. Vi letar efter dig som vill dela vår vision om att sträva efter Folktandvårdens värdegrunder Glädje, Samarbete och Engagemang.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om du har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover som en del av rekryteringsprocessen.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölnlycke
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5823
Kontakt
  • Klinikchef: Annika Nord, 010-4419571
Facklig företrädare
  • TT: Rumi Enomoto Stignor, 070-8966296
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb