Närhälsan Partille vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Partille vårdcentral är belägen i Partille kommun och ligger i Partille centrum, strax öster om Göteborg. Det tar 10 min med tåg från centrala Göteborg. Vi har ca 11 700 listade medborgare som speglar stadsdelens demografi med variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Vid vårdcentralen arbetar ca 45 medarbetare som har bred kompetens och stort engagemang.

På Närhälsan Partille vårdcentral arbetar erfarna sjuksköterskor och läkare med specialistkompetens. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar för att utveckla verksamheten. Alla medarbetare har hög kompetens och ett stort engagemang samt arbetar med ett gott stöd av varandra. 

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: Fördelar och förmåner - Närhälsan (narhalsan.se)

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att genomföra psykologisk behandling samt bedömning av psykiska symptom och funktionsförmåga för att ta ställning till barnets och familjens behov av insatser inom vården. Inom teamet har vi ett tydligt utvecklingspsykologiskt och familjeperspektiv och ser vikten av att sätta patienternas svårigheter i ett sammanhang. Du kommer även erbjudas regelbunden grupphandledning tillsammans med resterande kollegor på UPH-enheten.

Enheten vänder sig till barn och unga, 6–18 år, med mild till måttlig psykisk ohälsa. Arbetsuppgifterna är varierade med både individuell behandling, familjesamtal, familjestöd samt gruppbehandling. En annan viktig del är samverkan med specialistvård, ungdomsmottagningar, skola och aktörer inom Vårdval Rehab.

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som psykolog på vårdcentral: www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-psykolog/

Om dig

Du är legitimerad psykolog och har minst ett års dokumenterad erfarenhet med arbete med barn och unga. Meriterande är tidigare erfarenhet från arbete inom UPH eller primärvård. Du har ett intresse och engagemang för att arbeta med barn och unga.

Vi söker dig som tar initiativ och på ett aktivt sätt vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt i dina patientärenden. Du är stresstålig, organiserar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål och står för kvalitetssäkring av arbetet psykisk hälsa på vårdcentralen.

I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer på vårdcentral kommer att hållas löpande under rekryteringsprocessen. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-01-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Partille
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5809
Kontakt
  • Eva-Karin Segerlöv, Enhetschef & tf vårdcentrachef, 0709-429031
Facklig företrädare
  • Mirna Rupcic Ljustina, Sveriges Psykologförbund, 0500-447160
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb