Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som anestesisjuksköterska hos oss på operationscentrum i Skene erbjuder vi dig ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara delaktig i utvecklingen av vår operationsavdelning och verksamhetsområde. Du får en introduktion som anpassas efter dina behov.

Du genomför sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på operationsavdelningen. Arbetet är förlagt till dagtid, måndag - fredag med en något senare tur per vecka. Du arbetar inte helg eller lätthelg och vi har stängt alla röda helgdagar.

Om oss
Operationsavdelningen i Skene är en mindre dagkirurgisk enhet, som är både modern och välutrustad. Enheten har tre operationssalar för planerad operationsverksamhet med tillhörande postoperativ del samt sterilenhet. De flesta operationer genomförs dagkirurgiskt, men en del av våra patienter blir inlagda på vårdavdelningen för fortsatt postoperativ vård.

Vi är cirka 30 medarbetare som arbetar på operationsavdelningen och den verksamhet som bedrivs finns inom ortopedi och kirurgi. Avdelningen är öppen måndag till fredag. Sommartid stänger vi verksamheten under några veckor och alla tar semester i stort sett samtidigt.

Vi arbetar i team och har en mycket positiv, engagerad och samarbetsvillig inställning till varandra och arbetet.

Operationscentrum Skene är i en utvecklingsfas där vi kommer att satsa än mer på hög produktion genom effektivitet, goda flöden, gott teamarbete och snabba beslutsvägar. Vi tillhör verksamhetsområdet kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals.  

Din profil
Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig med god samarbetsförmåga, gott bemötande, serviceinriktat förhållningssätt och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi värdesätter också att du har ett patientfokuserat förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga yrkeslegitimation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5798
Kontakt
  • Stina Harlid, vårdenhetschef, 072–2019604
Facklig företrädare
  • Ann-Louise Monastyrski, Vårdförbundet, 0320-779142
Publicerat 2023-10-31
Sista ansökningsdag 2023-11-27

Tillbaka till lediga jobb