Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Administrativa enheten 1

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Sektionsledare välkomnas till administrativ enhet 1 barn!

Är du intresserad av ledarskap, utveckling och patientsäkerhet? Vill du tillsammans med vår ledningsgrupp i administrativ enhet 1 och 2 barn arbeta för en god arbetsmiljö där medarbetare känner gemenskap och får utvecklas? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om oss

Administrativ enhet 1 barn på Drottning Silvias barnsjukhus ansvarar för vårdadministrationen i verksamheterna medicin barn, Barncancercentrum och radiologi barn. Vi har ett nära samarbete med administrativ enhet 2 barn som arbetar mot verksamheterna kirurgi barn, Barnhjärtcentrum, AnOpIva neonatal barn.

Tillsammans har vi ett uppdrag att se till helheten för barnsjukvården rörande vårdadministration. Inom varje enhet är vi ett 20-tal medarbetare som till största del består av medicinska sekreterare och administratörer. Vi tillämpar flextid och har friskvårdssubvention.

Om tjänsten

I uppdraget som sektionsledare kommer du att att ha ett nära samarbete med enhetschef samt enhetschef och sektionsledare för administrativ enhet 2.

I arbetet ingår daglig arbetsledning, bemanningsplanering, att driva och delta i utvecklings- och förändringsarbeten samt att medverka vid rekrytering och introduktion av nya medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår även administrativt stöd till enhetschefen med bland annat mötesplanering och semesterplanering.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter behov och dina ytterligare kunskaper.

Sektionsledaruppdraget är kombinerad vilket innebär att det ingår arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare i verksamheten.

Sektionsledaruppdraget är ett tidsbegränsat uppdrag på tre år med möjlighet till förlängning. Du har en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med hälso- och sjukvårdsdokumentationsutbildning. Önskvärt om du har några års erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare.

Goda kunskaper i IT, Officepaketet och svenska språket är ett krav. Genomförd ledarskapsutbildning är meriterande. 

Vi sätter stort värde på att du har ett gott bemötande och positivt tänkande. Du trivs med att arbeta både självständigt och i olika gruppsammanhang. Dina styrkor är att skapa ett gott arbetsklimat, leda mot uppsatta mål och ha en tydlig kommunikation. I arbetet ingår att vara aktiv i utvecklingsarbete, ha god initiativ- och samarbetsförmåga samt ha förmåga att se helhet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5758
Kontakt
  • Enhetschef, Åsa Atcheba, 0725-338143
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson, 031-3435699
Publicerat 2023-09-07
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb