Folktandvården, Landvetter

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Folktandvården Landvetter är en klinik där du hittar engagerade medarbetare som gillar att tänka nytt och utveckla verksamheten. Vi har ett mycket gott samarbete och stöttning kollegor emellan och vi hjälps alltid åt då vi ser att patienterna är våra tillsammans. Vi vill ge den bästa vården och servicen och att sätta patienten i fokus är en självklarhet för oss som vi är stolta över.

Vi är ett gott gäng på 12 personer med 4 tandläkare, 2 tandhygienister och 4 tandsköterskor. Kliniken ligger i Landvetter centrum och har 6 behandlingsrum. Vi har goda pendlingsmöjligheter, ca 15 min från Göteborg och om bil är ditt alternativ finns tillgång till fri parkering.

Om jobbet
Vi söker nu dig som delar vår självklarhet att sätta patienten i fokus och ge den bästa vården. Hos oss får du arbeta med assistans av både tandläkare och tandhygienist samt behandla egna barnpatienter och arbeta med orsaksinriktad vård. I jobbet ingår även steril, reception och administrationsuppgifter. Du som är ny tandsköterska får handledning av erfaren kollega.

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar och du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Tjänstgöring på närliggande kliniker kan bli aktuellt.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. 

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision Frisk i munnen hela livet och våra värderingar samarbete, engagemang och glädje. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5581
Kontakt
  • Klinikchef Gunilla Kämpe, 070-0822646
  • Klinikkoordinator Linda Vannerlund, 072-4521038
Facklig företrädare
  • Vision: Annelie Sandell, 070-2047172
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb