Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi är cirka 20 medicinska sekreterare och administratörer som servar verksamheten kirurgi på Östra Sjukhuset och nu söker vi en ny kollega!

Den aktuella tjänsten är en tillsvidaretjänst inom Kirurgi Östra. Till våra mottagningar och vårdavdelningar kommer patienter med övre- och nedre gastrointestinala sjukdomar, kolorektala sjukdomar samt patienter som behöver överviktskirurgi. Dessutom möter vi patienter med stomier.

Arbetet är varierande och några vanligt förekommande uppgifter är:

  • Medicinsk dokumentation utifrån diktat
  • Diagnosklassificering/registrering
  • Patientregistrering och bokning i ELVIS
  • Post och arkivhantering 
  • Registrering i kvalitetsregister

Som medicinsk sekreterare har du ett tätt samarbete med administrativa kollegor men även med sjuksköterskor och läkare. Vi strävar efter att stödja vårdpersonal administrativt för att frigöra mer tid för patientarbete. På den Administrativa enheten och inom verksamhetsområdet pågår kontinuerligt olika projekt som syftar till utveckling och förbättringar. Just nu pågår en långsiktig förändring inom det administrativa uppdraget inför Program Millenium som kräver att vi utvecklar våra arbetssätt att bli ännu mer teambaserade.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Vi strävar efter att ge våra medarbetare stor frihet under eget ansvar och arbetar kontinuerligt med att utveckla den potential som finns i individer och grupp.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning. Noggrannhet, samarbetsförmåga, gott bemötande, service- och ansvarskänsla är givet att vi söker och vi är nyfikna på vad mer just du kan bidra med!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är digital kunskap samt kunskaper i ELVIS och Melior då det är två system vi arbetar mycket i för tillfället.

Intervjuer kan komma att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5574
Kontakt
  • Enhetschef, Almira Veric, 072-2379236
Facklig företrädare
  • Vision, Maria Bylund , 031-3437182
Publicerat 2023-08-31
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb