NU-sjukvården, Barn- och ungdomspsykiatri, BUP mottagning Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du vara med och utveckla framtidens barn- och ungdomspsykiatri?
Barn- och ungdomspsykiatriska verksamheten, NU-sjukvården, söker ST-läkare!

Drömmer du om att bli barnpsykiatriker och göra skillnad för barn och unga med psykiatriska tillstånd? Kom och bli en del av vårt härliga team!

Vilka vi är:
Verksamheten består av två BUP centra med bred barnpsykiatrisk kompetens och en slutenvårdsavdelning med akutverksamhet dygnet runt och LPT-vård. Dessutom finns en enhet för småbarn i åldrarna 0-5 år och en ätstörningsmottagning. Inom klinikens upptagningsområde finns cirka 57 000 barn och ungdomar från Strömstad och Åmål i norr till Lilla Edet i söder. 

Vi har gott samarbete med andra kliniker för att utvidga utbudet för placeringar under din ST, till exempel med barn-och ungdomsmedicin, barn- och ungdomshabiliteringen, den vuxenpsykiatriska verksamheten eller specialenheter inom regionen. Vid sidan av ett intensivt utvecklingsarbete inom verksamheten deltar vi även i nationella forskningsprojekt.

Vad vi erbjuder dig:
Vi erbjuder utbildning inom specialiteten enligt socialstyrelsens krav, med tillgång till handledning och en god sammanhållning i läkargruppen. Verksamheten har för närvarande sex ST-läkare. Vi har dessutom 3 läkare som inom kort kommer att bli ST-läkare. Vi kommer givetvis, så långt det är möjligt, att anpassa din ST-tjänstgöring efter dina önskemål och enligt måluppfyllelse.

Vi erbjuder schemalagd handledning och studietid samt klinikinterna utbildningar som ST gruppen själv är med och organiserar. NU sjukvården har en ST snurra för kurser gällande A och B målen. BUP klinikerna i VGR organiserar gemensamma utbildningsdagar. Du kommer även att delta i nationella kurser under hela din utbildning.

Vem du är:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har ett stort intresse för barnpsykiatri. Du som söker behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Du har mycket goda sociala färdigheter. Du gillar att jobba i team, har god samarbetsförmåga och trivs självständigt i din roll. Du har helhetssyn. Du är strukturerad och har god förmåga att kunna fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Annonsen avser 1 tjänst på BUP medicinsk mottagning Uddevalla. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5397
Kontakt
  • Lars Ahngnell, Verksamhetschef, 010-4351701
  • Anne-Katrin Kantzer, Enhetschef läkare, vxl.010-4350000
Facklig företrädare
  • Jenny Larsson Fridén, Läkarföreningen, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb