Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Avdelning 80

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 80 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning inom psykiatri affektiva och vi finns på Sahlgrenska sjukhuset. Avdelningen har 13 vårdplatser för utredning och behandling. Patientgrupper har allmänpsykiatriska diagnoser såsom depressioner, ångest, personlighetsstörningar samt svårare krisreaktioner. Utöver det har vi en brukarstyrd plats, ett arbetssätt där patienten själv tar inläggningsbeslut och vården är sjuksköterskeledd. Vi arbetar utefter "Safeward".

Vi är en utvecklingsdriven enhet och årets fokusområde är trygghet. I vårt fokus ingår implementering av safewardskonceptet och omvårdnadsutveckling.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en trevlig arbetsplats med ett gott teamarbete där alla spelar en viktig roll. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

I arbetsuppgifterna ingår regelbunden träning i självskydd varje vecka med såväl praktisk träning som diskussioner runt bemötande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter utgår ifrån psykiatrisk omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår bla krisbearbetning och stödjande samtal.

Du arbetar med patienten i fokus utifrån ett helhetsperspektiv. I din roll ingår arbetsledande uppgifter.

Du arbetar dag/kväll samt helgpass.

Längden på introduktion och bredvid gång bedöms utifrån din individuella kompetens för att du ska få en så god start som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och har ett intresse för psykisk ohälsa. Det är viktigt att du har lätt att samarbeta och kan anpassa ditt bemötande till olika situationer. 

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5380
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Lissbrant, 0737354843
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Gustaf Ahlqvist, 072-2074188
Publicerat 2023-08-23
Sista ansökningsdag 2023-09-22

Tillbaka till lediga jobb