Närhälsan Skövde Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Skövde rehabmottagning, nu söker vi en legitimerad arbetsterapeut. Verksamheten är belägen centralt i Skövde och bedrivs i moderna lokaler. På enheten arbetar bland annat arbetsterapeuter, fysioterapeuter och logoped. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralerna och vi arbetar utifrån vårdval rehab krav- och kvalitetsbok.

Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Som ny på arbetsplatsen får du en gedigen introduktion samt handledare. Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling och erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter. 

Tjänsten kan innebära tjänstgöring på annan enhet.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att bedöma, behandla och träna patienter i alla åldrar med olika aktivitets – och funktionsförmåga. Arbetet innefattar förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning, vi har även undervisning i olika patientskolor. Du arbetar både självständigt och i team på mottagning, hembesök eller via digitala vårdmöten. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp.  

Arbetet innefattar ett samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet inom yrket samt vidareutbildning inom handskador är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. 

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt men även i team. Du tar egna initiativ, är flexibel och har ett positivt förhållningssätt samt intresse för att arbeta med människor som behöver stöd och motivation i sin livssituation. 

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.  

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på mottagning kommer att hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4216
Kontakt
  • Ewa Larsson, Enhetschef, Tel:0722086654
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, Tfn0700-207997
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tillbaka till lediga jobb