Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 618 anorexi och bulimi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med och utveckla en nationell högspecialiserad vårdavdelning för ätstörningar? Se hit!

Om oss

Avdelning 618 är en anorexi- och bulimiavdelning för vuxna med åtta vårdplatser vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, på Högsbo sjukhus. I samma byggnad har vi öppenvården inom anorexi- och bulimi samt dagsjukvård. Inom kort kommer vi utveckla vår avdelning till en nationell högspecialiserad vårdavdelning för patienter med ätstörningar, såldes söker vi dig som vill vara med och utveckla detta tillsammans med oss!

Vi samverkar med öppenvård, dagsjukvård och kommunen. Kontaktmannaskap och standardvårdplan använder vi för att hålla så god kvalitet som möjligt och kontinuerligt förbättringsarbete ingår i vår struktur. Handledning och reflekterande samtal erbjuder vi för att ge goda förutsättningar för en bra arbetsmiljö.

Inom ätstörningsvården är vi med i Riksnät som är ett kvalitetsregister.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära patienterna, där mycket arbete går ut på att stödja patienten till en god mathållning och oftast viktuppgång samt hjälpa patienten till en positiv utveckling både psykiskt och somatiskt. Du får ta stort ansvar för patienten och i teamarbetet. Som skötare behöver du vara bra på att ta emot och härbärgera patientens känslor och hantera egna känslor på ett adekvat sätt.

Arbetet ställer krav på självständighet, flexibilitet, god samarbetsförmåga och viljan att arbeta i team. För att kunna ge patienten god vård behöver du kunna kommunicera med olika slags människor och ha förmåga att förstå patientens situation och behov.

Som person är det viktigt att du har ett äkta intresseför mänskliga möten och att du är målinriktad i ditt arbete. Du behöver kunna arbeta serviceinriktat, säkerhetsmedvetet och med hög etisk integritet. Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet.

Vi arbetar kontinuerligt med utveckling för att optimera behandlingseffekten för denna patientgrupp. I din roll hos oss och inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Psykiatri Affektiva finns stora möjligheter till vidareutveckling, både i din profession och som person.

Om dig

Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri, alternativt YH-utbildning skötarprogrammet. Du behöver ha arbetat inom vården tidigare och ha erfarenhet av psykiatri. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande. 

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med olika slags personer. Du har lätt för att ställa om till nya situationer, har ett stort tålamod och är öppen för nya utmaningar. Du har en god empatisk förmåga och ett gott humör med förmåga att sprida en god stämning omkring dig.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4201
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Afson Ganjaei , 0700-206197
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anders Wallenius , 0767-872077
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb