Närhälsan Vara vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Vara Vårdcentral är belägen i centrala Vara och är en av Västra Götalandsregionens 104 offentligt drivna vårdcentraler. Med drygt 15 000 listade invånare har vårdcentralen cirka 65 anställda inom olika yrkeskategorier. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god service till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Vi har idag cirka 15 000 listade patienter.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete, där du samarbetar med övriga personalkategorier. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i Asynja Visph, diagnos och åtgärdsregistrering, hantering av inkommande remissvar samt lokalt IT-stöd. Receptionsarbete ingår i tjänsten där du är ansiktet utåt och den första person som patienterna möter på vårdcentralen. 

Du kommer även att arbeta med digitala plattformar såsom 1177 e-tjänster och vår nya plattform, Vård och hälsa, som är en gemensam vårdinformationsmiljö. Vi arbetar i mindre tvärprofessionella team runt våra listade patienter för hög kontinuitet, där du som medicinsk sekreterare är en viktig resurs och ser till att det dagliga arbetet flyter på för verksamheten. 

I tjänsten ingår viss tjänstgöring på jourcentralen i Lidköping och det finns även möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan. I din tjänst finns möjlighet till kompetensutveckling.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Digital kunskap värderas såsom kompetens inom IT och digitala verktyg samt kunskaper i Office360. Du har även god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och initiativtagande. Du trivs med att arbeta självständigt, men har även en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling och trivs i en verksamhet i förändring, där vi arbetar med effektiva processer utifrån patientens och verksamhetens behov. Vi tror också att du tycker det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll.

Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4102
Kontakt
  • Sandra Warmark, Enhetschef, 0730-665262
Facklig företrädare
  • Tanja Wiemer, Vision, 0700-823651
Publicerat 2023-06-12
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb