Fastighet, stöd och service, Område Drift och Service


Drifttekniker

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Vårt team

Vi arbetar med underhåll och felavhjälpande inom fastighetens alla delar. Vårt arbete varierar med både självständighet och teambaserat, inom enheten men också tillsammans med andra områden inom Västfastigheter. Du utgår från Kungälvs Sjukhus.

Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamheten inom vården samt övriga kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer att vara fastighetsskötsel som innefattar allt från enkla, till tekniskt avancerade arbetsuppgifter inom de olika arbetsområdena som finns i arbetsgruppen.

Du kommer arbeta med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och att hjälpa våra hyresgäster med allehanda problem och beställningar. Hantering av arbetsorder och fakturor ingår i tjänsten och är en del av ditt arbete.

Beredskapstjänstgöring ingår på sikt, där upplärning sker successivt.

Du kommer ingå i ett team som sköter fastighetsdriften på ett antal olika sjukhus, detta innebär att du förväntas vara flexibel och tar dig an alla förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. En del arbetsuppgifter innebär arbete på andra sjukhus.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning eller motsvarande bakgrund/erfarenhet som bedöms likvärdig. Eftergymnasial utbildning inom medicinska gaser och erfarenhet inom värme-, ventilation- och kylsystem är meriterande.

Viktigt för att lyckas i rollen är en god samarbetsförmåga, hög servicekänsla, noggrann och lösningsorienterad samt en god förmåga att behålla lugn vid arbetstoppar samt dela med dig av din kunskap. Du är van att hantera administrativa arbetsuppgifter som arbetsorder, fakturor, och revisionsdokumentation.

Vi erbjuder utbildningar inom flera arbetsområden, bland annat medicinska gaser, heta arbeten, anläggningsskötare brandlarm/sprinkler m.m.


Villkor

Flextid tillämpas och beredskapstjänstgöring ingår på sikt. Tjänsten kräver B körkort då arbete på något av våra andra sjukhus kommer att ingå. 

Godkänt utdrag ut belastning- och misstankeregistret.

Varmt välkommen med din ansökan senast 13 juni

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3975
Kontakt
  • Thérése H Sjösten Driftchef, 0700-206669
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic VISION, 070-0805946
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb