Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologmottagning

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Verksamhetsområde Urologi tillhandahåller urologisk sjukvård till invånarna i Stor Göteborg inklusive Mölndal och har dessutom ett övergripande ansvar för hela Västra Götalandsregionen. Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, såsom urininkontinens, neurogena blåsrubbningar, njursten och olika former av urologisk cancer. Sammanlagt vårdas cirka 2 600 patienter årligen i slutenvård och vi tar emot cirka 20 000 patientbesök på Urologmottagningen varje år. Varje år utförs dessutom cirka 2000 operationer. Arbetsuppgifterna på urologmottagningen är således mycket varierande. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal. Vi är ett gott gäng som gärna vill ha nya arbetskamrater!

Vad erbjuder vi dig?

  • Ett omväxlande arbete
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling enligt individuell utvecklingsplan
  • Medverka i tvärprofessionella förbättringsarbeten
  • Friskvårdsbidrag

Hos oss på urologimottagningen får du en individuellt anpassad introduktion och bredvidgång. Erfarna kollegor kommer att stötta dig att komma tillrätta i ditt nya jobb.      

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att kunna arbeta på de olika stationer som finns på mottagningen som till exempel cystoscopiundersökningar, polbesök, omhänderta dagkirurgiska patienter, telefonrådgivning med mera. Du kommer att vara delaktig i att ge dina kollegor fortlöpande utbildning. Öppenvårdsarbetet är omväxlande och roligt. Du möter patienter med många urologiska diagnoser och samarbetar multiprofessionellt, hela tiden med patienten i fokus.

Om dig

Vi söker en utbildad undersköterska som med engagemang, glädje och drivkraft vill bidra med att utveckla arbetet vid urologimottagningen. Du har några års erfarenhet, är nyfiken och trivs med samarbete över yrkesgränser där patienten är i fokus. Tidigare erfarenhet från sjukhusvård och/eller mottagningsarbete är meriterande. Vi vill ta vara på dina kunskaper och ser fram emot att låta dig använda din kompetens hos oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och intresse att vara delaktig i utvecklingsarbetet på mottagningen.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3957
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Roger Andrén, 0722-343895
Facklig företrädare
  • Kommunal, Gulsum Kibar, 031-3426835
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb