Närhälsan Gibraltar rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Gibraltar rehabmottagning är en väletablerad rehabmottagning belägen centralt i Göteborg. Vi är en stor mottagning med över 40 medarbetare; arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, logoped, rehabassistent och kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning och gemenskap i kreativ miljö. Arbetet är omväxlande
och stimulerande och det finns goda utvecklingsmöjligheter med såväl extern som intern utbildning och kollegial handledning.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Arbetet bedrivs främst på mottagning med individuella besök, teambesök eller i grupp. Vi gör också hembesök samt erbjuder digitala besök. 

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, idrottsskador, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. I denna tjänst finns det möjlighet utifrån ditt intresse att arbeta riktat mot kvinnohälsa eller psykisk ohälsa.

Samarbete och samverkan är viktiga delar i det dagliga arbetet på mottagningen. Vi jobbar tillsammans för den goda arbetsmiljön och för att våra patienter ska vara nöjda med bemötande, delaktighet och rehabinsatser.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobbahos-oss/rehab/?vgrform=1

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten, på vårdcentralen och på andra instanser. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett fortlöpande förbättringsarbete.

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med några års erfarenhet i yrket och intresse av att arbeta med kvinnohälsa eller psykisk ohälsa. Har du tidigare arbetat inom områdena  eller primärvård är det meriterande. 

Du har erfarenhet av att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Du trivs med att samarbeta och samverka med kollegor internt och externt. Du är bra på och tycker om att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer. 

Intervjuer på mottagningen är planerade till vecka 23. 

Välkommen med din ansökan! 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3832
Kontakt
  • Tone Lindersköld-Burell, Enhetschef, 070-0904037
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-636889
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb