Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Thorax, Thoraxoperation

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du nyfiken på thoraxkirurgi? Då är du välkommen till oss!

Om oss

På Operation 2 Sahlgrenska sjukhuset bedrivs högspecialiserad och högteknologisk vård inom thoraxkirurgi. Avdelningen består av fem operationssalar med följande fördelning; fyra salar för hjärtkirurgi, och en sal för lungkirurgi. Vi bedriver även Nationell högspecialiserad vård (NHV) inom hjärt- och lungtransplantation och vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH-kirurgi). Som undersköterska hos oss deltar du dessutom i arbetet på Kardiologiska laboratoriet på Bild- och Interventions Centrum (BOIC).

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta på en dynamisk och kreativ arbetsplats som ständigt jobbar med förbättringsarbeten för ökad kvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder en arbetsplats med gott kamratskap och mycket arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss är du en viktig del av operationsteamet där du arbetar både med arbetsuppgifter inom operations- och anestesisjukvård, vilket gör att du får ett omväxlande arbete. Vi utför både planerade och akuta operationer vilket gör att vi ibland måste prioritera om. Operationsavdelningen präglas av teamarbete där vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner. Avdelningen bedriver dygnet runt vård med arbetspass förlagda till dag-, kväll- och nattpass utifrån individuell schemaplanering. Vi erbjuder ett spännande arbete med kompetensutveckling och gott kamratskap. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av operationssjukvård eller akutsjukvård. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta i ett omväxlande tempo. Du har social kompetens och gillar att arbeta i team. Du bidrar också efter bästa förmåga till en positiv arbetsmiljö. Du vill tillsammans med oss vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Känner du igen dig i beskrivningen? I så fall ser vi dig gärna som sökande till oss.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte, utan varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3456
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Linda Thimour Bergström, 0722–053450
  • Vårdenhetschef, Johan Thorell, 031-3427805/0790-610827
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anna-Lena Andersson, 031-3421012
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Inapoi la locuri de munca vacante