Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 5, Läkare ortopedi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Som ett steg i att möta upp kommande utmaningar och utveckla vården, där en åldrande befolkning ger ett patientunderlag med allt mer komplexa vårdbehov, söker Ortopedkliniken i Skövde en legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, internmedicin alternativt geriatrik. 

Om oss 
Ortopedkliniken Skaraborgs sjukhus tillhandahåller planerad och akut vård för patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten vid våra tre utbudspunkter Skövde, Lidköping och Falköping. Ortopedkliniken i Skövde präglas av god stämning och samhörighet.  

Arbetsuppgifter 
Du ansvarar för avdelningsarbetet för inneliggande medicinskt multisjuka patienter som vårdas på ortopediavdelningarna 81/82 och 83/84 i Skövde.  Du bistår ortopedkollegor i medicinska frågor och handleder ortopedens ST-läkare inom medicinska frågor. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, utan jourverksamhet. Inom ortopediavdelningen 81/82 finns även osteoporosmottagningen där en överläkare invärtesmedicin och en allmänläkare arbetar. Dessa läkare utgör ett stöd i medicinska frågor för dig.  
Tjänsten är ny i sin form vilket skapar möjlighet för dig att vara med och påverka arbetsstrukturen.  

Kvalifikationer 
Specialistkompetens inom geriatrik, internmedicin eller allmänmedicin alternativt annan ändamålsenlig kompetens. Vi vill ha två beslutskompetenta läkare med intresse för avdelningsarbete med medicinska multisjuka patienter.  

Övrigt
Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %, 40 h/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2558
Kontakt
  • Helena Benjaminsson , 0500-431000
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 0500-431000(vxl)
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Inapoi la locuri de munca vacante