NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 62

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu är det dags för dig att bli en del i vårt fantastiska team!  
Söker du efter ett jobb med goda möjligheter till kompetensutveckling? Hos oss behöver du inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper för att både bibehålla samt utveckla avdelningen framåt! 

Om oss - Kirurgkliniken, Avdelning 62 och kirurgmottagning
Som sjuksköterska i NU-sjukvården gör du skillnad för andra människor - varje dag. Här räddas liv, här förändras liv. Hos oss arbetar du tätt ihop med andra yrkeskategorier där vi på kirurgkliniken samarbetar och hjälps åt över avdelningsgränser och mottagningar. Här får du möjlighet att arbeta med bred och avancerad vård som präglas av utveckling och teamarbete! Avdelning 62 har 18 vårdplatser och är en kirurgisk vårdavdelning som främst bedriver avancerad bukkirurgi. Vår inriktning är i huvudsak planerad kirurgi av nedre bukorganen (tjock-och ändtarmen). Vi har även en endokrinologisk inriktning med tyreoidea- samt paratyreoideaoperationer. 

Som kontaktsjuksköterska på kirurgmottagningen, både på NÄL och Uddevalla Sjukhus, är du en viktig del i det kolo-rektala teamet, du har egen mottagning och har en viktig sammanhållande funktion i patientens vård. Du medverkar även vid multidisciplinära konferenser. I ACE svarar du på frågor och hjälper dessa patienter med råd och sjukvård på rätt vårdnivå. Det är ett viktigt uppdrag som ger ökad trygghet för våra patienter med god, nära och tillgänglig vård.

På avdelning 62 är du en del av en vardag där pre- och posteroperativ omvårdnad är en central del och stor patientgenomströmning präglar enheten. Vi har ett tydligt lagarbete och du blir en del av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare. Vi är måna om en kvalitativ bredvidgång där din introduktion skräddarsys utifrån erfarenhet och kunskap! Hos oss ligger återhämtning och utveckling i fokus. Vi arbetar efter individuella scheman. Tiden förläggs i samråd med chef.  

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.  Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi, men det är inget krav. Du är en person som tycker om att arbeta i team och har bra samarbetsförmåga men även trivs med att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, noggrann, flexibel och tycker om omväxlande arbetsuppgifter och har intresse för mänskliga möten. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Förmåner som anställd
Vi erbjuder flera olika förmåner till våra medarbetare. Exempelvis har vi friskvårdsbidrag på 2000 kronor, fri hälso- och sjukvård i hela Sverige, personalklubb med rabatterade priser med mera. Läs mer om våra förmåner via länken HÄR!

Övrigt 
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på mottagningen och avdelning 62. Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden. 

Arbetstider är dag/kväll och helg. Låter detta som arbetsplatsen för dig? Tveka inte att höra av dig!

Välkommen med din ansökan!  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2455
Kontakt
  • Annica Olesen, Vårdenhetschef, 010-4350621
Facklig företrädare
  • Lilith Novela Larsson, Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-04-14
Sista ansökningsdag 2023-05-05

Inapoi la locuri de munca vacante