NU-sjukvården, Område I, Akutmedicinklinik, Akutmottagning NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker sjuksköterskor till ett pilotprojekt på akutmottagningen NÄL, där vi vill testa konceptet Primärvårdsteam på akuten!

Akutmottagningen NÄL
Akutmottagningen på NÄL är den största i Västra Götalandsregionen med cirka 72 000 besök per år vilket även gör oss till en av landets största. Vår filosofi är att ha motiverade och kreativa medarbetare som ger god vård och trygga patienter.

Om tjänsten
Du kommer att, i samverkan med akutens övriga personal möta de patienter på akuten som kan tas omhand på primärvårdsnivå. Detta för att ge dessa patienter en snabb och effektiv vård. En del patienter kommer du att kunna behandla själv, ge egenvård, boka in direkt på en tid på vårdcentral/ jourcentral och vissa patienter går vidare in på akutmottagningen.

Om dig
Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska med primärvårdserfarenhet och/eller erfarenhet av att prioritera/bedöma patienter i andra kontexter. Du har intresse för akutsjukvård och är bra på att skapa relationer. Du gillar att arbeta i team med andra yrkeskategorier samtidigt som du är självständig utifrån din profession. Du bör vara flexibel och bemöter såväl patienter, närstående och kollegor på ett förtroendeingivande och respektfullt sätt.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande
Erfarenhet av akutsjukvård, samt kunskap om våra journalsystem Melior och Elvis. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2339
Kontakt
  • Bengt Asplén, Verksamhetschef, 070-3276930
Facklig företrädare
  • Sandra Elofsson, Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb