Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du vår nya IT-samordnare? En roll som är under förändring då vi är i ett skifte där Program Millenium ska ersätta flera av våra nuvarande system som vi arbetar med i dag. Kirurgi Östra är ett spännande och omväxlande verksamhetsområde som ger möjlighet till utveckling och utmaningar.

Tjänsten som IT-samordnare för verksamhetsområde Kirurgi Östra innebär att du administrerar den lokala IT-miljön, ser till att det digitala arbetet för alla i verksamhetsområdet löper friktionsfritt, är ett administrativt stöd och en IT-support i det dagliga arbetet. Du verkar för att patienterna och medarbetarna på kliniken har bästa digitala förutsättningarna. Du är delaktig i förekommande övergripande IT-projekt inom förvaltningen och ingår i Sahlgrenska Universitetssjukhusets (SU) förvaltnings LITA nätverk som leds av eHälsostrategiska avdelningen.

Du kommer att vara ett stöd till verksamheten kring beställning av behörigheter, inköp/beställning av IT-relaterad utrustning och telefoni. Daglig första hjälpen och ge handledning vid IT-relaterade problem och utbildning rörande IT-relaterade frågor. Du kommer även att vara verksamhetsområdets implementerings- och utbildningsansvarig för Millenium, som kommer ersätta flertalet av de system vi idag arbetar med idag.

Vem söker vi?

För arbetet som IT-samordnare krävs förutom ett stort IT-intresse också ett starkt servicefokus och ett pedagogiskt intresse!

Ordningssinne, planeringsförmåga, kommunikationsskicklighet och en förmåga till nätverkande och nytänkande är egenskaper vi efterfrågar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av SU, kirurgisk verksamhet och förekommande system som används här (Elvis, Melior, MedSpeech med mera) men även erfarenhet av digital support.

Om oss

Du kommer tillhöra Administrativa enheten inom verksamhetsområde Kirurgi Östra där medicinska sekreterare och administratörer arbetar och servar verksamheten.

Inom Administrativa enheten och den Kirurgiska verksamheten pågår kontinuerligt olika projekt som syftar till utveckling och förbättring. Vi strävar efter att ge våra medarbetar stor frihet under eget ansvar och arbetar kontinuerligt med att utveckla den potential som finns i individer och grupp.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2273
Kontakt
  • Tillförordnad enhetschef, Elaine Sandén , 072-2073371
Facklig företrädare
  • Vision, Maria Bylund , 031-3437182
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Inapoi la locuri de munca vacante