Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Urologi, Urologmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi letar efter dig som är legitimerad Sjuksköterska och som vill ta chansen och bli en del av oss på Urologimottagningen!

Verksamhetsområde Urologi tillhandahåller urologisk sjukvård till invånarna i Göteborg och Mölndal och har dessutom ett övergripande ansvar för hela Västra Götalandsregionen.

Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, såsom urininkontinens, neurogena blåsrubbningar, njursten och olika former av urologisk cancer. Sammanlagt vårdas cirka 2 600 patienter årligen i slutenvård och vi tar emot cirka 20 000 patientbesök på Urologmottagningen varje år. Varje år utförs dessutom cirka 1 300 operationer. Arbetsuppgifterna på urologmottagningen är således mycket varierande.

Hos oss på Urologimottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal. Vi är ett gott gäng som gärna vill ha nya arbetskamrater.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • Ett omväxlande arbete.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling enligt individuell utvecklingsplan.
  • Friskvårdsbidrag.     

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår att kunna arbeta på de olika stationer som finns på mottagningen som till exempel cystoscopiundersökningar, polbesök, handlägga och omhänderta dagkirurgiska patienter, telefonrådgivning med mera.

Öppenvårdsarbetet är omväxlande och roligt. Du möter patienter med många urologiska diagnoser och samarbetar multiprofessionellt, hela tiden med patienten i fokus. Arbete på Urologiavdelningen kan förekomma. 

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår dessutom i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2272
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Roger Andrén, 0722-343895
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Waenerlund, 0727328500
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb