Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri , Psykiatrimottagning Mark

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med specialistutbildning med inriktning på psykiatrisk vård.

I arbetet som sjuksköterska hos oss ingår exempelvis;

  • Patientbesök
  • Fast vårdkontakt
  • Telefonrådgivning
  • Medicinuppföljning/mottagning
  • Samverkansmöten
  • Vårdkoordinator
  • Studenthandledning
  • Funktionsansvar

Du förväntas bidra med din kompetens och samverka med andra professioner, både på klinik och enhetsnivå, men också med vårdgrannar. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag. Du erbjuds handledning och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Om oss
Verksamhetsområde psykiatris uppdrag som helhet handlar om att ge människor med allvarlig psykisk ohälsa och sjukdom tillgång till specialiserad och differentierad psykiatrisk vård.

Psykiatrimottagning Mark är belägen i Skene med ca fem minuters promenad från tågstation, busshållplats finns utanför sjukhuset. Personalgruppen består av sjuksköterskor, mentalskötare, arbetsterapeut, socionomer, psykologer, läkare och sekreterare. Det är en mottagning med allmänpsykiatrisk inriktning vilket innebär att vi möter patienter med alla förekommande diagnoser inom det specialistpsykiatriska området. På mottagningen får patienter hjälp med utredning, bedömning och behandling - vid behov finns ett samarbete med heldygnsvården i Borås. På mottagningen är arbetet varierat, arbetet bedrivs i team med hög grad av delaktighet. Trivseln är hög på mottagningen.

Inom Västra Götalandsregionen pågår ett stort omställningsarbete för att hälso- och sjukvården ska kunna möta framtida utmaningar. Detta ställer krav på utveckling av arbetssätt, bland annat nyttjande av teknik och digitala tjänster.

Det pågår ett projekt ”Skene Närsjukhus” som syftar till att öka samverkan mellan huvudmän och verksamheter – såväl inom huskroppen som utanför. Närsjukhuset skall fokusera på tre målgrupper inom det geografiska området Svenljunga och Marks kommuner – målgrupperna är sköra äldre, barn och unga samt psykisk hälsa.

Din profil
Vi söker legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning med inriktning på psykiatrisk vård. Du som söker är en intresserad och engagerad medarbetare, som har god samarbetsförmåga och som tillsammans med oss vill utveckla psykiatrin i området. Du vill vara med att utveckla nya arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2265
Kontakt
  • Carina Erlandsson, vårdenhetschef, 070-0206442
Facklig företrädare
  • Ulrika Olofsson, Vårdförbundet , 033-6161965
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb