Södra Älvsborgs Sjukhus, VO medicin

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Har du erfarenhet av utvecklings- eller förändringsarbete? Är du dessutom en person med ett starkt engagemang och driv för förbättring? Välkommen med din ansökan!

Om vår lediga tjänst
Som utvecklingscontroller blir du en ledande person i verksamhetsområdet gällande utvecklings- och förändringsarbete. I rollen som utvecklingscontroller kommer du arbeta självständigt både strategiskt och operativt med kvalitetsutveckling, produktionsplanering, processer och patientsäkerhet. Du kommer arbeta på uppdrag av och i nära samarbete med verksamhetschefen, som du är direkt underställd. Arbetet innebär stor grad av flexibilitet utifrån verksamhetens behov. Data, analys och uppföljning är tre viktiga verktyg i ditt arbete för att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål.

Tillsammans med chefer och stödfunktioner är du en aktiv deltagare i verksamhetsområdets ledningsgrupp där vi tillsammans har ett ansvar för kvalitets-, verksamhets- och produktionsmål. Vi vill ta tillvara dina kunskaper och erfarenheter som blir viktiga för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Om oss
VO medicin är ett av sjukhusets största områden med ca 500 medarbetare, och har en bred verksamhet med specialister inom allmän internmedicin, kardiologi, hematologi, lungmedicin, allergologi, njurmedicin, gastroenterologi, diabetes, endokrinologi samt onkologi. Vi är stolta över att få kalla oss universitetssjukvårdsenhet vilket innebär en kvalitets-stämpel på vår forsknings- och utbildningskapacitet.

Din profil
Du som söker tjänsten har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att arbetat med utvecklings- och förändringsarbete. Du har ett brinnande intresse för patientsäkerhet och vill tillsammans med vårdenhetscheferna driva dessa frågor på området. Det är meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av Gröna korset, arbete med avvikelsehantering och kontakt med patientnämnd. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi söker dig som har förmåga att både bedriva självständigt utvecklingsarbete och att inspirera verksamheten till detsamma. Som person är du drivande, kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Att jobba efter uppsatta mål och driva utveckling är något som du trivs och stimuleras av. Du tycker om att arbeta med olika yrkesprofessioner och trivs i olika gruppkonstellationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2245
Kontakt
  • Hedvig Engström Jakobsson, verksamhetschef, 0722-035724
Facklig företrädare
  • Juanita Samuelsson, Vision, 033-6162032
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb