Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicinsk administration, Kontaktpunkt 2

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Du kommer till en arbetsplats som välkomnar nya idéer och lägger stor vikt vid utveckling av verksamheten. Medicinsk administration är en verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset och består av följande enheter: Kontaktpunkt 1, 2 och 3, Vårdadministrativt centrum, Remissportalen, Patientstöd, Vårdgaranti och Incheckningen.

Kontaktpunkt 2 är en administrativ serviceenhet för patienter, dit de kan ringa för att få hjälp med tidbokning, recept- och intygsförnyelser, information om vård och behandling. Enheten administrerar även remisser, lägger scheman samt bokar patienter från väntelistor. Kontaktpunkt 2 servar verksamheter såsom ögon och ortopedimottagningarna på Mölndal och Sahlgrenska, samt kirurgmottagningen på Östra sjukhuset. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill ge dig förutsättningar att kunna utvecklas i din yrkesroll genom att erbjuda tid för utbildning och personlig utveckling.

Läs mer om våra förmåner på Medarbetarportalen: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Arbetsuppgifter

I din roll som administratör består ditt huvudsakliga arbete av telefoni där du dagligen tar emot och löser olika frågeställningar från patienter och närstående. Du handlägger deras ärenden direkt eller hjälper och vägleder dem med deras förfrågningar vidare in i rätt verksamhet. Du arbetar även i ett flertal patientadministrativa system och du utför arbetsuppgifter som exempelvis remisshantering, bokning och väntelistor.

Utöver arbetet med patienterna är du även delaktig i att vidareutveckla nya arbetssätt och rutiner vilket sker i ett nära samarbete med verksamheterna och dina kollegor. Inom enheten finns flera ansvarsområden inom vilka du som medarbetare har möjlighet att bredda din kompetens. Vår enhet är placerad i nyrenoverade lokaler i Mölndal. Tillsammans tar vi oss an vårt uppdrag och hjälper varandra i de utmaningar som uppstår.

Om dig

Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens och som har tidigare erfarenhet av ett serviceyrke och goda kunskaper i Office-paketet.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant samt tidigare erfarenhet från arbete inom administration. Det är även meriterande om du har erfarenhet från arbete med telefoni, har datorvana och/eller arbetat i något av följande datasystem: Elvis, Melior och Sälma. För att trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, strukturerad och stresstålig. Vi önskar även att du har känsla för teamarbete och intresse för utveckling och förändringsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten 

Tjänsten avser två vikariat och 4 tillsvidaretjänster. 

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1940
Kontakt
  • Enhetschef, Linda Kihlberg, 070-0823971
  • Enhetschef, Anna Sjögren
Facklig företrädare
  • Vision, Aiste Lindqvist, 072-2250011
  • Kommunal, Karin Andersson , 070-3928863
  • Vårdförbundet, Nicklas Modig, 076-9402885
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb