Västra Götalandsregionen, Mölndal


Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och ser varje dag på jobbet som en möjlighet att göra skillnad på riktigt. Kompetenscentrum är en intern konsultverksamhet som arbetar med projekt- och förändringsledning samt verksamhetsutveckling. Vi drivs av att utveckla Västra Götalandsregionens verksamheter och tillsammans med dem bidra till bestående nytta.

Hur är det att arbeta hos oss?

Dina kollegor beskriver arbetet som självständigt, varierande, utmanande och utvecklande! Uppdragen är både av övergripande karaktär och verksamhetsnära, där fokus ligger på utveckling av organisation och verksamhet. Förstudier, konceptutveckling, införande av nya arbetssätt och förändringsledning är exempel på arbetsområden. Många av våra uppdrag är stora och utvecklande och är en del av regionens strategiska agenda.

Vi har vår bakgrund i olika professioner och trivs i ett självständigt och fritt arbete. Med glädje i det kollegiala samarbetet och ett tillitsbaserat ledar- och medarbetarskap, delar vi prestigelöst med oss av vår kunskap och tillsammans utvecklar vi rollen och verksamheten.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen är det avgörande att du har erfarenhet av och förmåga att leda dig själv och andra i utmanande och förändringsintensiva uppdrag. Du behöver även kunna verka i och skapa goda resultat i en stor och komplex organisation. Som person är du modig, har ett relationsskapande och prestigelöst förhållningssätt, är lösningsorienterad och analytisk. Du har också en god kommunikativ förmåga där du genom din energi skapar engagemang och delaktighet. Du har också:

  • Flerårig erfarenhet av kvalificerad projektledning i komplexa uppdrag med fokus på verksamhetsutveckling och förändringsledning
  • Mycket goda ledaregenskaper och hög konsultativ förmåga
  • 3 års relevant högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning, till exempel IHM

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka direkt!

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Se filmen där Sofia och Stuart berättar om sin vardag som projektledare hos oss:

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal, annan ort kan diskuteras
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1754
Kontakt
  • Monica Ekström, Områdeschef, 010-4410270
Facklig företrädare
  • Birger Hedqvist Kumlander, Ledarna, 070-7850012
  • Ingegerd Hermansson, Vision , 0734-445330
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb