Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kardiologi, Hjärtavdelning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Avdelning 13 är en veckoavdelning med till största delen planerad vård. Våra patienter kommer hemifrån alternativt inneliggande från andra sjukhus för att göra olika typer av interventioner, medicin justeringar eller utredningar. I anslutning till avdelning 13 ligger dagvården för patienter som förväntas kunna göra sitt ingrepp eller behandling polikliniskt. Avdelning 13 & Dagvård är en del i verksamhetsområde Kardiologi där såväl basal som högspecialiserad hjärtsjukvård bedrivs. Här finns goda karriärmöjligheter för dej som tycker att kardiologi är spännande och vill utvecklas vidare hos oss.

Här kan patienten erbjudas hjärtsjukvård genom hela vårdkedjan från det mest akuta omhändertagandet till intervention/operation och vidare till uppföljning och rehabilitering via öppenvård.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en spännande verksamhet med inriktning mot planerad kardiologisk utredning, behandling och intervention. Du får bli en del i vårt team av kollegor där vi har ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat. Vi är några som jobbat länge och har lång erfarenhet medan andra är lite nyare och har färska kunskaper. Tillsammans utvecklas vi och lär av varandra. Vi erbjuder dig individuell introduktion under minst fyra veckor.

Inom verksamheten finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra instruktörer på kardiologen erbjuder kontinuerligt både teoretisk och praktisk utbildning. Via Utvecklingscentrum har du möjlighet att läsa kurser inom Hjärtsjukvård på högskolenivå. Där erbjuds även en specialistutbildning med inriktning mot Kardiologisk omvårdnad.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienter som genomgår olika undersökningar och/eller behandlingar. Arbetsuppgifterna är omvårdnadsmässigt och medicinskt varierande och du har många patientkontakter under en vecka. Du arbetar för en god och säker vård utifrån rutindokument och väl inarbetade rutiner.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har jobbat ett par år i yrket. Har du erfarenhet av kardiologi eller liknande verksamhet är det meriterande.

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och har ett intresse för hjärtsjukvård. Det är viktigt för oss att du har god samarbetsförmåga och är flexibel och vill bidra till teamarbetet kring våra patienter.

Varmt välkommen till oss!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1725
Kontakt
  • Vårdenhetschef Susanne Henningsson, 031-3426951
Facklig företrädare
  • Ida Silfversparre, 031-3421000
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Inapoi la locuri de munca vacante