Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation.

Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU.

Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården rättspsykiatri.

Vad erbjuder vi?

Som undersköterska arbetar du med personliga omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser i nära patientarbete vilket bland annat innebär provtagningar, kontroller och rapporteringar. Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokas du in på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, du styr därmed själv när du kan arbeta.

För att vara aktuell uppfyller du något av följande krav:

  • Fullgjort termin 3 av sjuksköterskeprogrammet
  • Fullgjort termin 5 av läkarprogrammet vid Göteborgs Universitet
  • Fullgjort termin 6 av läkarprogrammet vid annat lärosäte

Som läkarstudent är tidigare yrkeserfarenhet inom vård en förutsättning för att kunna söka denna tjänst.

För att vi ska kunna erbjuda våra patienter en god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift samt ha erfarenhet av kontroller såsom provtagning, puls och blodtryck.

Vi ser att du har möjlighet att arbeta minst fyra pass i månaden med start enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper vi söker hos våra medarbetare:

Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor samt ett stort engagemang i ditt arbete. Då du har möjlighet att ambulera mellan ett flertal verksamhetsområden behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden. I samband med rekryteringen kommer vi att beställa utdrag från misstanke -  och belastningsregistret.

Vi ser fram emot din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg.

För dig som blir erbjuden en anställning hos oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset så innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara assistent omvårdnad istället för undersköterska.

Du kan ansöka om beviset från och med den 1 juli 2023. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men utan titeln undersköterska. Läs mer här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)”

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1588
Kontakt
  • HR-specialist Sandra Forså, 031-3432900
  • HR-specialist Fanny Carlén, 031-3432900
Facklig företrädare
  • Kommunal, Maria Andersson, 0704-742060
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb