Naturbruksförvaltningen, Naturbruksskolan Svenljunga

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Vill du arbeta som lärare på en resursstark skola i en naturnära miljö? 

Naturbruksskolan Svenljunga ligger i utkanten av Svenljungas samhälle med närhet till natur, skog och mark. Här utbildas morgondagens arbetskraft inom två expansiva branscher – skogsbruk och naturturism. På skolan finns Naturbruksprogrammet på gymnasienivå, yrkeshögskola och Komvux. Vi är en resursstark skola med drygt hundratjugo elever på gymnasiet, med engagerad personal, korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. Hos oss jobbar vi för att alla elever skall nå sina mål. I våras blev vi certifierade som Teknikcollege. 

Läs gärna mer om oss på vår hemsida vgregion.se/naturbruk.

 

Om rollen

Välkommen till Naturbruksskolan Svenljunga och till vårt engagerade team! Vi söker nu en lärare i matematik, gärna i kombination med annat ämne. Hos oss har du stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och utforma tjänsten efter egna önskemål, naturligtvis inom ramarna för kursmålen. Vi är certifierat Teknikcollege och arbetar även i förvaltningsövergripande team, vilket öppnar för nätverkande och kompetensutveckling inom dina ämnen. Vi har heltidsmentorer för att du som lärare lättare skall kunna fokusera på din undervisning.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som:

  • Är behörig lärare i matematik, gärna i kombination med annat ämne, företrädesvis biologi, naturkunskap eller idrott & hälsa.
  • Har goda digitala kunskaper.
  • Har körkort B för manuell växellåda.

Som person är du engagerad, tydlig och är inte rädd för att prova nya saker. Du möter eleven där den står, och stöttar eleven i att ta sig så långt det går. Du vill vara en del av ett arbetslag, är intresserad, kommunikativ och vill precis som vi utvecklas vidare. Prestigelöshet, flexibilitet och samarbetsvilja är en viktig del i tjänsten då skolan är inne i en expansiv fas och vi hjälps åt där det behövs. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning med 100 % sysselsättningsgrad, semestertjänst. Placeringsort Svenljunga. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För att få en anställning inom skolan krävs ett utdrag ur belastningsregistret, du hittar det via polisen.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Svenljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/277
Kontakt
  • Peter Nyman, 072-4514013
  • Malin Bergsten, 070-5572036
Facklig företrädare
  • Tobias Gabrielsson, 0730-335245
Publicerat 2023-01-12
Sista ansökningsdag 2023-02-23

Tillbaka till lediga jobb