Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Operation 2 barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Vi är en dagkirurgisk operationsavdelning som opererar barn och ungdomar inom flera specialiteter såsom kirurgi, ortopedi, medicin, tand, urologi, öron och ögon. Barnen är som minst 3 månaders ålder >5 kg och upp till 16 år. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag i ett tryggt gäng bestående av undersköterskor och operationsundersköterskor, operation- och anestesisjuksköterskor, barnsjuksköterskor samt specialistläkare. Vi har stängt röda dagar och stäng 4 veckor på sommaren. Under hösten 2023 flyttar vi till nyrenoverade lokaler och utökar vår verksamhet till tre operationssalar. 

Arbetsuppgifter

Som intensivvårdssjuksköterska kan vi erbjuda dig arbete på vår postoperativa enhet som beskrivs ovan. Vi kommer i höst utöka från 4 uppvaknings platser till 6. Vi är öppna för en delad tjänst till exempel 50/50 med anställningen delad. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller intensivvård. Det är meriterande om du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av vård av sjuka barn. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vidare tar du initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter. Du har också lätt för att ta kontakt med barn och dess föräldrar samt anhöriga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10266
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anette Samuelsson , 070-0825829
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Emma Waltilla, 031-3434520
Publicerat 2022-12-22
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb