Närhälsan Landvetter vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Landvetter vårdcentral är en välfungerande enhet med drygt 11 000 listade invånare. Vi är cirka 35 anställda inom olika professioner som tillsammans arbetar för invånarnas hälsa. Vi är godkända som utbildningsvårdcentral och tar regelbundet emot studenter på olika nivåer inom vårdprofessionerna.

Vårdcentralen ligger centralt i Landvetter, en snabbt växande ort. Upptagningsområdet omfattar både landsbygd och den växande tätorten. Här finns alla åldrar och inflyttningen av barnfamiljer är stor. Pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Borås är mycket goda.

Här kan du läsa mer om vilka fördelar och förmåner som ingår när du arbetar i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/ 

Om arbetet

I rollen som teamledare kommer du samordna och leda det dagliga arbetet tillsammans med chef och medarbetare. Du kommer ansvara för bemanning, verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete. Du kommer ingå i den lokala ledningsgruppen tillsammans med medicinsk rådgivare och företrädare från de olika yrkeskategorierna. 

Din tjänst kommer vara fördelad mellan ledningsarbete och kliniskt arbete i din grundprofession där patientmöten och yrkestypiska arbetsuppgifter kommer att ingå.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Vi ser gärna att du har aktuell arbetserfarenhet från primärvård samt tidigare erfarenhet av arbetsledning, verksamhetsstyrning eller liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du kan ta självständiga beslut och har en grundtrygghet i din profession.

Du är intresserad av att leda, har lätt för att kommunicera och skapa relationer. Vi ser även att du har ett intresse av administration och verksamhetsutveckling. God organisationsförmåga och stresstålighet är viktigt, men även att du har ett genuint intresse för att ta en arbetsledande roll. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga.

Du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9481
Kontakt
  • Petra Sjöström, Enhetschef, 0705-611720
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
  • Lisa Norberg, Vision, 0700-207784
Publicerat 2023-01-04
Sista ansökningsdag 2023-01-25

Tillbaka till lediga jobb