Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, VO Hybrid och intervention

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vi är en liten men trivsam enhet som söker ny undersköterskekollega som vill vara en del av framtid och utveckling i operationsmiljö!

Om verksamheten

Hybrid- och intervention (HybI) rymmer avancerad utrustning för interventioner och operationer samt hybridsalar, där kirurgi och bilddiagnostik kan utföras i samma rum. De olika verksamheter som delar på hybrid- och interventionssalarna, delar lokaler och utrustning samt arbetar tillsammans med nya professioner. En del av operationerna hos oss görs i en ny miljö med avancerad medicinteknik som personalen måste lära sig att hantera praktiskt, men också utveckla nya arbetssätt kring. Operation 5 är en högspecialiserad operationsavdelning med verksamhet dygnet runt. Verksamheten driver både trauma- och elektiv kirurgi inom framför allt neuro- och handkirurgi, men även operationsuppdrag för specialiteterna käk-,öron-näsa-hals och plastikkirurgi.

Verksamheten har ett rikssjukvårdsuppdrag riktat mot viss epilepsi kirurgi. Vidare utförs operationer i hjärna, ryggmärg och ryggkotpelare ofta med hjälp av neuronavigation och mikrokirurgi. Neurokirurgin behandlar skallskador, olika typer av blödningar och kärlmissbildningar i hjärna och ryggmärg, tumörer i centrala nervsystemet, diskbråck, hydrocephalus, epilepsi och motoriska störningar. Neurokirurgen utför även avancerade ingrepp i smärtbehandlande syfte.

Arbetsuppgifter

Vi tänker oss att du ska bli dubbelkompetent, ha din grundanställning på operation men även lära upp dig på anestesisidan.

Uppdraget som undersköterska inom Hybrid- och intervention är ett spännande uppdrag i en verksamhet som genomgått förändring med målsättning att hitta nya sätt att arbeta, och bedriva verksamhet. Ditt fokus och ansvar kommer att ligga på den preoperativa vårdprocessen. Du planerar och förbereder ingreppet och patienten på rätt sätt tillsammans med teamet. Du kommer även assistera, ansvara för teknik tillsammans med operationssjuksköterska och handräcka operationssjuksköterska och operatören under ingreppet.

Som undersköterska på anestesisidan kommer du förbereda och iordningsställa tillsammans med anestesisjuksköterskan. Du kommer ta emot patient vid ankomst, assistera anestesisjuksköterskan vid sövning och väckning samt iordningsställa efter patienten åkt till annan enhet.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Arbete på operationsavdelning är meriterande, men inte ett krav.

Som person bidrar du genom att utveckla och stärka teamkänslan kring patienten. Då kan vi som vårdgivare ge patienten en trygg och säker kirurgi. Vidare ser vi gärna att du kan hantera och klara av förändringar, att du stimuleras av utmaningar och vill arbeta aktivt för samarbete inom och mellan våra avdelningar inom verksamheten.

Vill du möta nya utmaningar? Då är du välkommen till oss på Hybrid och intervention, Operation 5!

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9171
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Martin Toresson, 0705-947728
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 070-3752891,031-3423337
Publicerat 2022-11-18
Sista ansökningsdag 2022-12-02

Tillbaka till lediga jobb