Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Sahlgrenska, Kirurgavdelning 137

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Söker du som undersköterska nya utmaningar och vill möta en ny framtid inom kirurgi och
traumavård där utveckling och ständiga förbättringar leder till kreativitet och god arbetsmiljö?
Då kan vi vara din framtida arbetsplats!

Om oss

Vår avdelning är en akutavdelning med kirurgisk och traumavårdsinriktning. Vårdtiderna är korta och det sker snabba utredningar för att tillgodose våra patienters vårdbehov och behandlingar. Inläggningar sker dygnet runt via akutmottagningen och för ett effektivt omhändertagande av akuta patienter har vi ett nära samarbete med andra avdelningar. Du kombinerar din tjänstgöring med arbete inom ytterligare en kirurgisk specialitet, njurmedicin eller onkologi. Inom Område 5 finns följande kirurgiska specialiteter: Plastikkirurgi, Öron-, Näs- och Halssjukvård, Urologi, Kärl, Transplantation och Allmän kirurgi och trauma. Din grundanställning är på Avdelning 137.

Vi erbjuder

Kamratskap, arbetsglädje och nya utmaningar på en välstrukturerad enhet.

Hos oss får du en introduktion på 2 till 3 veckor som är anpassad efter din tidigare erfarenhet. Vi satsar på kompetensutveckling genom föreläsningar och utbildningar som är både externa och interna samt har träning på simulatorcentrum. Tillsammans gör vi upp en skriftlig handlingsplan så att du känner att du hela tiden är på väg framåt.

Om arbetsuppgifter

Vi arbetar i team runt patienterna där kommunikation och engagemang är några av de egenskaper som är självklara när vi söker en ny kollega. Vi har bedsiderapportering, vilket gör att patienterna engageras mer. För oss är kamratskap och hjälpsamhet något som präglar vår arbetsplats och vårt motto är "ingen kan allt men tillsammans kan vi mer". Vi har många specialistutbildade undersköterskor och sjuksköterskor på avdelningen, vilket gör att man alltid kan få hjälp och stöd i olika situationer. Rutinerna skiljer sig mellan våra avdelningar men gemensamt för oss är en strävan mot en ständig utveckling.

Om dig

Du som söker ska ha en undersköterskeexamen med inriktning akutsjukvård. Du behöver vara trygg i din roll som undersköterska och ha minst ett års erfarenhet som undersköterska på sjukhus. En självklarhet är ditt intresse för människor i utsatta livssituationer och förmåga att hjälpa andra. Du är kreativ och flexibel och ser lösningar i stället för problem. Utöver detta är du också noggrann och har lätt för att prioritera och fatta snabba beslut. Du är angelägen om att vi har en god arbetsmiljö på avdelningen och deltar aktivt i det arbetet.

Vill du vara en del av avdelningens och områdets dreamteam där öppenhet, omtanke, respekt och humor värderas för att uppnå ett gott arbetsklimat? Lockas du av en lärorik och utvecklande arbetsmiljö? Då kan det vara just dig vi söker som ny kollega hos oss på Område 5, Sahlgrenska Universitetssjukhuset!

Hjärtligt välkommen att söka till oss!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8982
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annika Henningsson, 073-6254405
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 070-3752891
Publicerat 2022-11-14
Sista ansökningsdag 2022-12-16

Tillbaka till lediga jobb