NU-sjukvården, Område I, Akutmottagning, NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du arbeta på en av Sveriges största akutmottagningar i sommar? Välkommen till hjärtat i NU-sjukvårdens akuta patientflöde - akutmottagningen!

Beskrivning
Akutmottagningen på NÄL är den största i Västra Götalandsregionen med cirka 70 000 besök per år, vilket gör oss till en av landets största akutmottagningar. Vi består sammanlagt av cirka 180 medarbetare och vår filosofi är att ha motiverade och kreativa medarbetare som ger god vård och trygga patienter. Vi söker nu kanslister för semestervikariat under veckorna 22-34.

Om tjänsten
Som kanslist kommer du att ingå i teamet med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare nära patienterna. Din roll i teamet är att sköta de administrativa uppgifterna exempelvis:

  • Boka sjukresor
  • Beställa patienttransporter
  • Arbeta i Elvis, Melior och Samsa

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning. Meriterande är handels- och administration eller vård- och omsorgsprogrammet. Arbetet som kanslist är stundtals stressigt och tempot är högt, det är viktigt att du trivs i en sådan miljö. Du har god system- och datorvana. Du behärskar svenska språket både i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt kunskap om Elvis, Melior och Samsa samt vårderfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Obekväm arbetstid förekommer. Tjänstgöringsgrad kommer vara minst 80%. Introduktion kommer att ske under vecka 21 och 22 efter dialog med rekryterande chef. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

För frågor angående tjänsten, kontakta Jenny Aspenström, jenny.aspenstrom@vgregion.se. 

 Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8375
Kontakt
  • Mari Lundin, Enhetschef, 010-4350906
  • Jenny Aspenström, Kanslist, jenny.aspenstrom@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Angelica Popovic, vxl010-4350000
Publicerat 2022-12-13
Sista ansökningsdag 2023-01-03

Tillbaka till lediga jobb