Sjukhusen i väster, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Alingsås lasarett söker sjuksköterskor till semestervikariat
Vi står inför spännande utmaningar där vi vill möta framtidens patient med moderna arbetssätt och utgå från individens behov och förutsättningar. Vi erbjuder ett varierande arbete där patienten är en självklar medaktör.

Hos oss får du det mindre sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar. Vi möter en bredd av patienter och patientdiagnoser.

På sjukhuset är varje arbetsdag meningsfull och allas insatser bidrar tillsammans till avgörande värde för våra patienter. Vi arbetar personcentrerat för att ge vård av högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Alingsås lasarett rekryterar sjuksköterskor inför sommaren 2023 och tillsvidare. Vi erbjuder ett roligt, stimulerande, ansvarsfullt och spännande arbete där du får tillfälle att tillsammans med nya arbetskamrater utveckla din kompetens. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet från akutsjukvård. 

För att du ska vara aktuell ska du kunna visa att du är legitimerad sjuksköterska alternativt har examensbevis från sjuksköterskeprogrammet och att du har ansökt om legitimation från Socialstyrelsen. Du anställs som undersköterska tills du får din legitimation, då övergår din anställning från undersköterska till sjuksköterska.

Ditt synsätt bör präglas av omtanke om människor och du behöver ha god förmåga att arbeta i team. Du är flexibel och tycker om utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under ansökningsperioden så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt. 

Din tjänstgöring på vårdavdelning är under dygnets alla timmar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 70-100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7791
Kontakt
  • Annica Andrén, HR-specialist, 072-1416427
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-22 66 80, vardforbundet.alingsaslasarett@vgregion.se
Publicerat 2022-11-24
Sista ansökningsdag 2023-05-23

Tillbaka till lediga jobb