Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Immunologilaboratorium

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Regional laboratoriemedicin tillhör Sahlgrenska Universitetssjukhuset, område 4 och har ett tydligt samordningsuppdrag för hela Västra Götalandsregionen. Organisationen består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården.

Vill du som biomedicinsk analytiker bli duktig på mycket och samtidigt få möjlighet att specialisera dig? 

Om oss

Trivs du på ett högteknologiskt laboratorium och gillar att arbeta med både manuella metoder och avancerad teknik? Om du är biomedicinsk analytiker, så kan du vara den vi söker. Antingen är du på väg mot examen, ny i yrket eller har jobbat några år. Vi är intresserade av dig!

Om du väljer att arbeta på Immunologiska laboratoriet så kommer du till en arbetsplats med mycket kunskap och erfarna kollegor som delar med sig av den till dig som är ny.

Vi erbjuder våra kunder, både inom och utanför Sveriges gränser, en stor bredd av analyser. Det är vi stolta över! Vi är ackrediterade, arbetar kvalitetssäkrat och går en spännande framtid till mötes där vi både kommer att växa och nyss bytt teknikplattformar mot ny avancerad teknik. Hos oss arbetar du med korta eller längre utredningar, både planerade och akuta.

Vad är du mest nyfiken på?

Immunologiska laboratoriet bedriver utredningar vid allergi, autoimmunitet och immunbristsjukdomar bland annat för bedömning av sjukdomsaktivitet eller för att se om en behandling haft effekt.

Metoderna som används inkluderar FEIA, ELISA, immunofluorescens, immunoblotting, flödescytometri och cellulära funktionstester.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Du utför laborativa uppgifter och rutiner som ingår i provhantering, analysering och svarsutlämning. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand men är samtidigt bra på att samarbeta i team och tydlig när du kommunicerar med andra. Du är noggrann och bra på att planera och dokumentera ditt arbete. Du är flexibel och inte rädd för att lära dig nya metoder och tekniker.

Vi tror att du trivs med att inte alltid veta vad dagen har att bjuda på, kan omprioritera och planera om när det behövs. Du gillar manuellt utredningsarbete och att samtidigt ha tillgång till den senaste tekniken som du får på ett högteknologiskt lab. Och sist men inte minst, du är mån om att leverera en god service och kvalitet, tycker det är viktigt med ett gott bemötande och att kunden blir nöjd! Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi kommer att intervjua löpande, så sök gärna redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7351
Kontakt
  • Enhetschef, Marie Mineur, 070-0205940
Facklig företrädare
  • Michail Pakioufakis, Vårdförbundet, 073-6254479
Publicerat 2022-09-21
Sista ansökningsdag 2022-10-05

Tillbaka till lediga jobb