Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Radiologi, Mammografi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Mammografin är en liten enhet med cirka 25 medarbetare, fördelat på olika yrkeskategorier som sektionsledare, bröstradiologer, sjuksköterskor, undersköterskor samt administrativ personal. Avdelningen har behov av tre medicinska sekreterare. Arbetsuppgifterna fördelas lika mellan sekreterarna där daglig kommunikation förs för att påverka arbetsflöde och -belastning inom gruppen. Vi har ett nära samarbete med andra specialiteter inom bröstcancerflöde som kirurgens bröstteam, cytologen och patologen, onkologen och externa vårdgivare. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medicinsk sekreterare kan vi erbjuda dig en modern och stimulerande arbetsplats. Du har nära till verksamheten och läkarna som dikterar samtidigt som du har möjlighet till ostört sekreterarearbete. Helgfri tjänstgöring på dagtid måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

Förutom diktat, följa upp svar (cytologi/patologi) och eventuella flaggningar av andra diagnostiska moment har man som medicinsk sekreterare på mammografin varierande arbetsuppgifter såsom ansvar för upplägg för multidisciplinära konferenser (MDK) inom bröstcentrum (BC).

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/läkaresekreterare eller har motsvarande vårddokumentationsutbildning. Du ska ha goda kunskaper i svenska samt vana att arbeta i olika miljöer som informations- och dokumentationssystem inom radiologisk verksamhet som RIS/PACS-Sectra.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom gott samarbete, professionalitet i sin yrkesroll, organisationsförmåga, flexibilitet samt att man är serviceinriktad och visar ett gott patientbemötande.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7214
Kontakt
  • Alexa von Wrangel, Vårdenhetschef, 0761276298
Facklig företrädare
  • Monica Hjerpe, Vision, 031-3427132
Publicerat 2022-09-15
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Inapoi la locuri de munca vacante