Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 231

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

På Avdelning 231 vårdar vi patienter, från 16 år och uppåt, med akuta ortopediska åkommor. Vi tar emot patienter från akutintaget, traumavårdsenheten och andra sjukhus runtom i Sverige. Våra vårdtider är oftast korta vilket innebär ett relativt högt patientflöde och variation i arbetsuppgifter.

Om ditt framtida arbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska på Avdelning 231 innebär ett utvecklande, roligt och självständigt arbete. Vi arbetar med personcentrerad vård och som sjuksköterska arbetar du i team med patienten i fokus. Du arbetar tätt ihop med flera olika yrkeskategorier så som undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare. Detta innebär en god möjlighet till kunskapsutbyte mellan yrkeskategorierna. Vi har även flera kollegor som har vidareutbildat sig inom kirurgi/ortopedi och kan erbjuda ett stort stöd.

Vi söker en sjuksköterska som vill arbeta inriktning natt. 

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

  • Du kommer att välkomnas av erfarna och nya kollegor som du kan lära dig mycket av.
  • Vi har återkommande läkarföreläsningar i ortopedi, akut buk med mera, eftersom det är viktigt för oss att du ständigt får utveckla din kompetens.
  • Vi värnar om varandra, vilket betyder att vi har en bra sammanhållning och ett gott klimat på avdelningen.
  • Vi uppmuntrar dig till att gå utbildningar exempelvis i handledning, och om intresse finns ser vi gärna att du vidareutbildar dig inom kirurgi/ortopedi. Det finns möjlighet till utbildningsbefattning, där du får studera med bibehållen lön.
  • Vi jobbar ständigt med förbättringsarbeten på avdelningen och ser positivt på ditt intresse och delaktighet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Som person är du strukturerad och bra på att planera ditt arbete. Du har inga problem med att ta egna initiativ och trivs med att arbeta i team. Vi sätter värde på att skapa en arbetsplats där alla ska trivas och hoppas på att du vill vara en del av vår avdelning!

Rekrytering sker löpande under annonseringstiden, så sök tjänsten redan idag!

Vi ser framemot din ansökan och att du vill bli en del av vår härliga avdelning!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7128
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jenny Johansson , 076-1199913
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson , 031-3431608/073-3314942
Publicerat 2022-09-13
Sista ansökningsdag 2022-10-04

Tillbaka till lediga jobb